Vanlı İş Adamı Kandaşoğlu, “Bu memlekete çok ciddi katkılar yaptık”

Van Ticaret Sanayi Odası Eski Başkanı ve Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Van’da yaptıkları çalışmaların bir kısmını anlattı.

Van Haberleri 16.03.2020 00:05:59 0
Vanlı İş Adamı Kandaşoğlu, “Bu memlekete çok ciddi katkılar yaptık”
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Ticaret Sanayi Odası Eski Başkanı ve Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, aile yapılarından söz ederek Kandaşoğlu ailesi olarak kente ciddi faydalar sağladıklarını söyledi.

Van’ın farklı konularını gündeme getirmek üzere yaptığı açıklamalarla kentte dikkatleri üzerine çeken İş Adamı Zahir Kandaşoğlu, kendisini eleştirenlere karşı konuştu. Bugüne kadar Van’a hizmet etmek için büyük bir gayretle çalıştıklarını ifade eden Kandaşoğlu, “7’den, 70’ herkese katkı sunuyoruz. Bizi farklı firmalarla karıştırmayın dedi.

“KANDAŞOĞLU AİLESİ HİÇ BİR CEMAAT VEYA TOPLULUĞA ÜYE OLMADI”
“Van’da Zahir Kandaşoğlu neden sert çıkışlar yapıyor” diyenler için konuşan Kandaşoğlu, “Van’da biz kalabalık bir aileyiz. Benim dışımda hiçbir Kandaşoğlu ailesi bir siyasi partiye, bir derneğe, bir cemaate veya her hangi bir topluluğa üye olmamıştır. Kandaşoğlu ailesi içinde sadece ben 3 defa siyasete niyetlendim, iki kez AK Parti’den aday adayı oldum, bir defa da CHP’den birinci sıra milletvekili adayı oldum. Bizim bu ilde gerçekten sadeliğimiz ve kendimize göre dürüst bir çalışmamız var. Biz bu memlekete çok ciddi faydalar sağladık, bu nedenle kimse bizi başka firmalar ve şahıslarla karıştırmasın. Kandaşoğlu ailesi olarak bu şehirde devlet kurumları dâhil olmak üzere bir çok hizmet için çok emek sarf ettik. Taziye evleri, cami, yol ve park çalışmaları, engelli kardeşlerimize ev yapma gibi çalışmalarımız sürekli oluyor.” diye konuştu.

VAN’DA 7’DEN 70’E HERKESE KATKI SUNUYORUZ
Kentte kaliteli sloganı doğrultusunda çalıştıklarını ve Van’a hizmetlerini sürdüreceklerini duyuran Kandaşoğlu, “Van’da 7’den 70’e herkese katkı sunuyoruz. İşte bu yüzden bizim diğer kişi veya firmalarla aynı kefeye koyulmaması gerekiyor. Çalışmalarımızı sosyal medyada yayın yapmıyoruz diye zahir Kandaşoğlu ailesi şehirde çalışmıyor, hizmet etmiyor algısı oluşturuluyor, ama gerçek öyle değil. Kentte Zahir Kandaşoğlu para dağıtıyor seçimi kazanmak için diye algıları yaptılar.  Biz oy versin diye kimseye para vermedik, imkan sağlamadık. Ancak 1979 yılından bu yana bu şehirde her kese ve her kesime yardımımız dokundu, dokunmaya da devam edecek. Van’da bütün köy yollarını biz asfaltladık ve hakkıyla bu işi yaptık. Alt geçit ve park çalışmaları da bu şekilde, işimizi hakkıyla yapıyoruz namuslu bir şekilde işlerimizi yürütüyoruz. Doğu Şirketler Gurubu olarak Van’da her sektörde yerimiz var, her sektörde kaliteli hizmet üretme ilkesi ile çalışmamızı sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem