Vanlı esnaftan YYÜ'ye "sözünüzde neden durmadınız?" sorusu

Vanlı esnaflar bir süre önce duyurusu yapılan Van YYÜ kreşi için halı ve perde alım ihalesi için hazırlık yaptıkları aşamada ihalenin iptal edilmesi duyurusuna tepki gösterdi.

Van Haberleri 8.05.2022 17:32:56 0
Vanlı esnaftan YYÜ'ye "sözünüzde neden durmadınız?" sorusu
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL
Vanlı esnaflar sosyal medya üzerinden Van YYÜ kreşi için perde ve halı alım ihalesinin iptal edilmesinden dolayı yetkililere sitemde bulundu. 
Arslan Yılmaz isimli esnaf yaptığı paylaşımda ihalenin el altında yapıldığını iddia ederek,“Devlet kurumunun başına getirilen her kim olursa olsun, devlet kurumlarının ciddiyetine zarar veremez. Web sayfanızda yayınlayarak alım gerçekleştireceğiz demiştiniz, niye el altında yaptınız.” İfadelerini kullandı.


Arslan Yılmaz Van YYÜ yönetiminin kendilerine cevaben yolladığı dilekçeyi de yaptığı paylaşıma ekledi.
Van YYÜ tarafından ihale ile ilgili dilekçede şunlara yer verildi;
Üniversitemiz kreşi için Genel Sekreterliğin 28.10.2021 Tarih ve 120103 Sayılı yazısıyla talep ettiği Zebra Per, Motorlu Sahne Perdesi ve Kaydırmaz Halı alımı için web sayfamızda 01.11.2021 tarihinde ilan yayınlanmış, belirlenen gün ve saate kadar verilen teklifler değerlendirmeye alınmış ancak, piyasa fiyat araştırma komisyonunun tanzim ettiği tutanakta perde ve halılar için ayrı ayrı alımlar olması gerektiği belirtildiğinden, söz konusu alım iptal edilmiştir. Perde ve halılar ayrı ayrı tekrar web sitesinde duyuru yapılarak alım yoluna gidilecektir. Bilgilerinize rica ederiz.


Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: