Van’da vekâletle kurban bağış stantları kuruldu

Türkiye Diyanet Vakfı ve Van İl Müftülüğü tarafından Van merkez ve ilçelerde birçok noktada kurban vekâlet standı açıldı. Van İl Müftülüğünce kurulan stantlarda vatandaşlar kapsamlı bir şekilde bilgilendiriliyor.

Van Haberleri 18.07.2020 09:35:04 0
Van’da vekâletle kurban bağış stantları kuruldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van İl Müftülüğü, yaklaşan Kurban bayramı öncesi vatandaşların bağışlarını kolaylıkla yapabilmeleri için şehir merkezi ve ilçelerin önemli noktalarına kurban bağış stantları kurdu.

Van İl Müftüsü Ömer Keskin, Diyanet İşleri Başkanlığı ile birlikte ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ sloganıyla yürütülen vekâlet yoluyla kurban kesim çalışmalarının Van Merkezde ve ilçelerde sürdüğünü söyledi.

Vatandaşların birçok kanaldan Türkiye Diyanet Vakfı’na kurban bağışında bulunabileceğini ifade eden Van İl Müftüsü Ömer Keskin, yurtiçi 975 lira, yurtdışı ise 825 lira olmak üzere vekâleten kurban bağışlarını kabul ettiklerini söyledi.

İlçe müftülükleriyle birlikte organize bir şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında, stantlara gelen vatandaşlar kapsamlı bir şekilde bilgilendiriliyor. 

Van İl Müftüsü Ömer Keskin, vatandaşlara kurbanlarını vekâlet yoluyla kesmeleri çağrısında bulunarak, geçtiğimiz yıl Van’da yaklaşık 2 bin vekâletle kurban kesimi gerçekleştirdiklerini söyledi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem