Van’da sahte dolara dikkat

Vangölü TV ekranlarında yayınlana Hayatın İçinden programın yaşama dair herşeyi ekrana getirmeyi devam ediyor. Programın bu haftaki konuğu Van İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Mertcan Yücel oldu. 

Van Haberleri 28.02.2022 23:17:27 0
Van’da sahte dolara dikkat
Tarih: 01.01.0001 00:00

VANGÖLÜ TV ÖZEL
Van esnafı sahte dolara ve sahte para konusunda dikkatli olmasını belirten Mertcan “Son zamanlarda gittiğimiz esnaflara şunu söylüyoruz; sahte parayı  mor ışık sistemimle fark edebilirsiniz.  Işığın altına para tutulduğu zaman parada olmayan desenler çıkıyor. En basitinden sahte para kalemini kullanmalarını söylüyoruz, % 95 oranında etkililiği var.
 Sahte para konusunda da böyle önlem almalarını söylüyoruz yani böyle bir durumla karşılaştığınızda parayı bankaya götürün ve bankacılar üstünü çizip alıyorlar tekrardan piyasaya sunulmasın diye önlem alıyoruz, özellikle bakkal ya da fırın gibi küçük yerlerde çok dikkat etmeleri gerektiğini vurguluyoruz. 
İranlarını yoğun olduğu dönemde sahte dolar dikkat edilmelidir. Vatandaşlar dolar üzerinde kesinler alışveriş yapmasınlar onlar dövizci değiller. Doları bozdursun ondan sonra gelsin alışveriş yapsın.” Dedi. 
Kaynak: VANGÖLÜ TV


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem