Van’da sağlık çalışanlarına pizza sürprizi

VAN’DA UMUDA EL UZAT SOSYAL SORUMLULUK GÖNÜLLÜLERİ TARAFINDAN KORONA VİRÜS PANDEMİSİ NEDENİYLE ZOR BİR GÖREV SÜRDÜREN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA PİZZA SÜRPRİZİ YAPILDI.

Van Haberleri 31.03.2020 10:15:42 0
Van’da sağlık çalışanlarına pizza sürprizi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 31.03.2020 10:15

Van’da Umuda El Uzat Sosyal Sorumluluk gönüllüleri tarafından korona virüs salgını nedeniyle zor bir görev sürdüren sağlık çalışanlarına pizza sürprizi yapıldı.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyanın dört bir tarafına yayılan korona virüsü Türkiye’yi de sarstı. Dünyayı etkisi altına alan ve insan sağlığını ciddi şekilde tehdit eden korona virüse karşı Türkiye’de yürütülen mücadele kapsamında gerekli önlemler alınırken, süreçte sağlık çalışanları ise büyük bir görevi üstlenerek çalışma yapıyor. Bu kapsamda korona virüsü ile mücadelede birinci derecede risk altında olan sağlık çalışanlarına bir moral de yardım gönüllüleri tarafından geldi. Van’da faaliyet yürüten Umuda El Uzat Sosyal Sorumluluk gönüllüleri tarafından Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İskele Ek Poliklinikte çalışan sağlık çalışanlarına pizza sürprizi yapıldı.

Yapılan çalışmayla ilgili bilgi veren Kemal Parin isimli yardım gönüllüsü, süreçte zor bir görevi ifa eden sağlık çalışanlarının yanında olduklarını göstermek adına bir çalışma yaptıklarını belirtti. Böylece sağlık çalışanlarına pizza sürprizi yaptıklarını ifade eden Parin, “Bugünlerde sağlık çalışanlarımız canlarını ortaya koyarak büyük bir emekle çalışıyor. Bizler onlara bir sürpriz yapmak istedik. Bu kapsamda Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İskele Ek Poliklinik çalışanlarına hazırladığımız pizzaları teslim ettik. Sağlık çalışanlarımızın morale ihtiyacı var. Herkesin onlar için bu tür kampanyalar düzenlemesini istiyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 4 - Sarıyer: 0


Van Spor

Elazığspor yönetimi, taraftar grup liderleriyle buluştu


Van Spor

Hakan Canbazoğlu Elazığspor’da


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ