Van'da Orhan Ölmez coşkusu

Türk Halk Müziği sanatçısı Orhan Ölmez, Van’ın Edremit ilçesinde verdiği konserle hayranlarına unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı.

Van Haberleri 7.06.2017 13:23:06 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.06.2017 13:23

Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’nin talimatıyla organize edilen Ramazan etkinlikleri kapsamında Van’da sahne alan Orhan Ölmez, iftar sonrası binlerce hayranı ile buluştu. Doğu Anadolu Bölgesi'nin en kapsamlı etkinliğinde iftar açan vatandaşlar, Kur’an-ı Kerim tilaveti dinleyerek, hep birlikte dua etti. Kılınan teravih namazından sonra 7’den 70’e herkes konserin verileceği alana geldi. Burada toplanan yaklaşık 15 bin Vanlı ile buluşan sanatçı Orhan Ölmez, birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Edremit ilçesinin Van Gölü sahilinde sevenleriyle buluşan Ölmez, Vanlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ölmez’in seslendirdiği şarkılara eşlik eden vatandaşlar, hem hüzünlendiler hem de coşkulu zaman geçirdiler. 
 

Kendisine gösterilen ilgiden memnun kalan Ölmez, geceyi organize eden Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli’ye teşekkür etti. Edremit’te başlatılan sahil bandı projesi başta olmak üzere birçok çalışmaya imza atan Kaymakam Çiçekli’nin sayesinde ilçenin turizm cenneti olacağını da vurgulayan Ölmez, Van’ın çok güzel bir il olduğunu kaydetti.

Kaymakam Çiçekli ve Orhan Ölmez’den düet
 

Sahneye çıkan Kaymakam Çiçekli, misafiri Orhan Ölmez ile kucaklaşarak halkı selamladı. Rica üzerine Orhan Ölmez ile düet yapan Çiçekli, alanı dolduran kalabalıktan büyük alkış aldı. Kaymakamın sahneden ayrılmasının ardından zaman zaman platforma çıkan minik hayranlarıyla da dans eden Ölmez, 11 ay önce evlenen ve evlilik teklifini yenilemek isteyen çiftin istediğini de geri çevirmedi. 
 

Konser sonrası duydukları memnuniyeti dile getiren Edremitliler, Kaymakam Çiçekli’ye teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin devamını beklediklerini söyledi.

“İftarlarımız 5 bini aştı”
 

Konserin sona ermesinin ardından açıklamalarda bulunan Kaymakam Çiçekli, Ramazan'ın 11’inci gününü geride bıraktıklarını belirterek, Orhan Ölmez’in mükemmel sahnesiyle vatandaşlarla beraber Ramazan coşkusunu yaşadıklarını söyledi. Çok ciddi bir katılımın söz konusu olduğunu anlatan Kaymakam Çiçekli, “İftarımızda 5 bini geçtik. Konserimizde ise 15 bin gibi bir katılım oldu. Vatandaşlarımızdan bu anlamda çok ciddi, çok hoş bir teveccüh görüyoruz. Bu da bizim motivasyonumuzu, moralimizi arttırıyor. Bu zamana kadar gerek Murat Belet kardeşimiz olsun, gerekse Hasan Dursun kardeşimiz olsun, bundan sonra gelecek olan Uğur Işılak, Mehmet Emin Ay ve benzeri diğer sanatçılarımızla beraber buradaki coşkumuzu artıracağız inşallah” dedi.

“Vatandaşın memnuniyeti gözlerine yansıyor”
 

Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen bütün ekip arkadaşlarına, sponsorlara ve kendilerinden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen devlet büyüklerine de şükranlarını sunan Kaymakam Çiçekli, “Vatandaşımızın buradaki memnuniyeti hepsinin gözlerine yansıyor. Bu da bizi daha güzel, daha büyük, daha hoş organizasyonlar yapmaya itiyor. İnşallah bölgenin bu anlamda televizyonlarda gördüğü, Feshane etkinlikleri diye bilinen etkinlikleri burada gerçekleştirmenin memnuniyetini ve sevincini yaşıyoruz. Ben bütün vatandaşlarımızın Ramazanını tebrik ediyorum, katıldıkları için herkese şükranlarımı sunuyorum. İnşallah huzurlu, mutlu keyifli bir Ramazanın maneviyatını ve uygun bir Ramazan geçiririz” ifadelerini kullandı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Spor Oyunları’nda şampiyon oldu


Van Spor

Elazığspor’dan sakat futbolcular hakkında açıklama


Van Spor

24Erzincanspor’da ekonomik kriz


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘sportmenliğe aykırı hareket’ sevki


Van Spor

TFF, Bundesliga Yıldızı Mert Kömür'ü Milli Takım İçin İstihbarat Çalışmasına Aldı


Van Spor

FIFA’dan Yeni Malatyaspor’a puan silme cezası


Van Spor

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar, mali nedenlerle Kadınlar 2. Ligi’nden çekilme kararı aldı


Van Spor

Muşspor Başkanı Cengiz’den hakem yönetimine sert tepki


Van Spor

Vali Aydoğdu, sporcuları makamında ağırladı


Van Spor

Elazığspor - Karaman FK maçı biletleri satışta


Van Spor

Arıcak’ta dama turnuvası başladı


Van Spor

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ