Van’da kültür turları başladı

VAN GÖLÜ HAVZASI TURİZM DERNEĞİ (VAHATUDER) BAŞKANI ABDULLAH TUNÇDEMİR, PANDEMİ SÜRECİNİN İYİYE GİTMESİNİN ARDINDAN KÜLTÜR TURLARINA BAŞLADIKLARINI İFADE ETTİ.

Van Haberleri 10.06.2020 15:00:57 0
Van’da kültür turları başladı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 10.06.2020 15:00

Van Gölü Havzası Turizm Derneği (VAHATUDER) Başkanı Abdullah Tunçdemir, pandemi sürecinin iyiye gitmesinin ardından kültür turlarına başladıklarını ifade etti.

Türkiye ve dünyada ölümlere neden olan korona virüs pandemisinin turizm sektörünü derinden etkilediğini ifade eden VAHATUDER Başkanı ve Ayanıs Tur Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tunçdemir, ancak son günlerde ülkedeki pandemi sürecinin iyiye gitmesinin sevindirici olduğunu söyledi. Van’ın ve bölgenin turizm açısından önemli olduğunu dile getiren Tunçdemir, “Van; doğal güzelliği, tarihi, kültürü ile ülkemizin en iyi illerinden birisi. Bizde yetkililerimizin öngördüğü şekilde gerek araçlarımız ve gerekse rehberlerimizle kurallara uyarak kültür turlarımıza başladık. Yerli ve yabancı turistlerin gönül rahatlığı ile bu turlarımıza katılmalarını bekliyoruz” dedi.

Van’ın mevsim itibariyle en güzel dönemini yaşadığını vurgulayan Tunçdemir, “Van 4 mevsim 12 ay eko turizmin yapılabileceği bir yer. Şu anda mevsimin en güzel dönemlerinden birini yaşıyoruz. Özellikle balık göçünü gerek bölge insanının gerek ülke ve gerekse dünyadaki herkesin görmesi gereken bir görsel şölen olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda herkesi ilimize balık göçünü izlemeye davet ediyoruz. Bunun yanında ilimizde dağ, kış, botanik, yayla, kültür ve inanç turizmi de var. Kısaca ilimize gelen yerli ve yabancı turistler birçok güzelliği bir arada görebilme şansına sahip olurlar. Ayrıca turlarımızda sağlık personelleri, 65 yaş üstü ve 18 yaş altı misafirlere yüzde 10 indirim yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ