Van'da Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışması sona erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘Kim Bilir’ sloganıyla Türkiye geneli düzenlenen ‘Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışması’ Van'da gerçekleştirilen il birinciliği yarışmasıyla sona erdi.

Van Haberleri 22.02.2018 14:50:09 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.02.2018 14:50

Van il birinciliği için İpekyolu Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen ‘Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışması’, 14-17 ile 18-25 yaş aralığındaki gençlerin katıldığı lise ve üniversite düzeyindeki iki farklı kategoride gerçekleşti. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Gençlik Merkezleri Koordinatör Şube Müdürü Sunullah Erçek, Okul Müdürleri ve çok sayıda öğrencinin katıldığı programda Açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, yarışmaya olan katılımın mutluluk verici olduğunu belirterek, yarışmalara katılan tün gençlere başarılar diledi.


Yarışmaların ardından gençlik merkezindeki kursları gezen İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, yapılan etkinlik ve kurslar hakkında bilgi aldı.


Van’ın en büyük nüfusuna sahip olan İpekyolu ilçesindeki başta gençler olmak üzere vatandaşlara yönelik yapılan etkinlik, faaliyet ve kursları sosyal medya ve basında takip ettiklerini ifade eden Öztürk, “İnşallah final ve final yarışmalarına katılan arkadaşlarımız, ilimize güzel sonuçlar ile döneceklerdir. Ben şimdiden bu yarışmalara katılan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyor, kendilerine ilimiz adına katılacakları yarı final ve final yarışmalarında başarılar diliyorum” dedi.


Yapılan yarışmalar neticesinde 14-17 yaş kategorisinde Van İpekyolu Gençlik Merkezi gençleri birinci olurken, 18-25 yaş kategorisinde ise Erciş Gençlik Merkezi gençleri birinci oldu. Birinci olan gençlik merkezleri, 17 Mart 2018 tarihinde Erzincan'da yapılacak olan Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışması Bölge Finallerine katılmaya hak kazandılar.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

Galatasaray, Rams Park'ta Fırtına Gibi Esti: Kayserispor'u 4-0 Mağlup Etti!


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da "Murat Yıldırım" dönemi başladı


Van Spor

Burak Altıparmak Elazığspor’da


Van Spor

Iğdır FK - Antalyaspor maçının ardından


Van Spor

Erzincanlı halterci Özbay Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Iğdır FK: 6 - Antalyaspor: 0


Van Spor

Satrançta Elazığ gururu: Türkiye şampiyonu ve milli davetler


Van Spor

Ergan Dağı’nda Minikler Festivali ödül töreni düzenlendi


Van Spor

Erzincanlı karateciler Türkiye Yıldızlar Ligi finallerinden 5 madalya ile döndü


Van Spor

Elazığlı sporcular gümüş madalya kazandı


Van Spor

Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde yarışma heyecanı başladı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 2 - Altınordu: 0


Van Spor

PFDK’dan Malatya Yeşilyurtspor’a para cezası


Van Spor

Erzincanlı sporcular Trabzon’daki havalı silahlar müsabakalarına damga vurdu


Van Spor

Erzincanlı kayakçılar Hakkari’den 6 madalya ile döndü


Van Spor

Iğdır FK - Manisa FK maçının ardından


Van Spor

Serkan Özbalta: "Önümüzde 15 hafta var ve çok sayıda final maçı oynayacağız"


Van Spor

Iğdır’ın yeni stadyumunun açılışını Bakan Osman Aşkın Bak gerçekleştirdi


Van Spor

Ümit İnal: "4-0’lık yenilgi ağır oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Manisa FK: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ