Van’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yılı

VAN'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 98. YILI KUTLANIRKEN, TÖRENE ÇÖPTEN BULDUKLARI BAYRAKLARI TELLERE ASAN 2 ÇOCUK DA KATILDI.

Van Haberleri 30.08.2020 12:46:17 0
Van’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yılı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yılı kutlanırken, törene çöpten buldukları bayrakları tellere asan 2 çocuk da katıldı.

Korona virüs tedbirlerine uygun bir şekilde Van Valiliği önünde gerçekleştirilen tören, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasıyla son buldu.

Çöpte buldukları Türk bayraklarını temizleyerek tel örgülere asan Yunus ve Argeş Duman isimli kardeşler de katıldıkları törenin ardından Vali Bilmez’in makam aracıyla Akköprü Mezarlığındaki şehitliğe geçtiler. Kur’an-ı Kerim’in okunduğu ve duaların yapıldığı törene Vali Bilmez’in eşi Meral Bilmez, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, Van Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Van Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Erhan Çavuşoğlu, vali yardımcıları, askeri erkan ve gaziler katıldı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem