Van YYÜ Rektörü Şevli "Rektörler Çalıştayı"na Katıldı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından İnönü Üniversitesi'nde gerçekleştirilen “Rektörler Çalıştayı”na katıldı.

Van Haberleri 15.12.2019 19:44:47 0
Van YYÜ Rektörü Şevli "Rektörler Çalıştayı"na Katıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Üniversitelerin ortak sorunlarını belirlemeye yönelik yapılan ve  YÖK Üyesi Prof. Dr. Muammer Yaylalı koordinatörlüğünde düzenlenen “Rektörler Çalıştayı” Doğu Anadolu, Doğu Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden 38 üniversite rektörünün ve YÖK üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Çalıştayla ilgili açıklama yapan Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli "Değerli YÖK Üyelerimiz ve Üniversitelerimizin Rektörleri ile bir araya gelerek ortak sorunların belirlenmesi noktasında fikir alışverişinde bulunduk. Ortak sorunların belirlenmesi ve çözüm yollarının bulunmasına yönelik olarak yapılan bölgesel Rektörler Çalıştayı çok verimli geçti. Sorunların iyi analiz edildiği çalıştay, farklı bakış açılarının geliştirilmesi ve uygulanabilecek çözüm odaklı planlamalara ışık tutması bakımından son derece önemli bir toplantı oldu." dedi.

Çalıştaya, YÖK Yürütme Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Necip Çamuşcu, Prof. Dr. Naci Gündoğan ve Yükseköğretim Proje Geliştirme ve Destekleme Daire Başkanı Ayşegül Kutay Gündoğan’ın yanı sıra Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki üniversitelerin rektörleri katıldı.

İki gün süren çalıştayda, “Eğitim-öğretim”, “Araştırma-geliştirme”, “Bilinirlik”, “Liderlik-motivasyon” gibi konular ele alındı.
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem