Van Valisi Bilmez’den İdlib şehitleri için taziye mesajı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ''İdlib'de şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sa?

Van Haberleri 11.02.2020 12:40:26 0
Van Valisi Bilmez’den İdlib şehitleri için taziye mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.02.2020 12:40

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından İdlib'de 5 askerin şehit olduğu, 5 askerin ise yaralandığı, Suriye rejiminin saldırısına ilişkin paylaşımda bulundu.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, "İdlib'de şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

İDLİB'DE YAŞANAN GELİŞMELER
19.54: MSB İdlib'deki son durumu açıkladı. Yapılan açıklamada, "Şu ana kadar 115 rejim hedefi ateş altına alındı. İlk bilgilere göre, 101 rejim unsuru etkisiz hale getirildi." ifadelerine yer verildi.

18.15: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İdlib'deki hain saldırısı ile ilgili 'Rejim hedeflerini ateş altına alma faaliyeti yoğun bir şekilde kesintisiz sürmektedir. Saldırılara misliyle karşılık verilmeye devam edilecektir. Cumhurbaşkanımız, ilgili kurumlara gerekli talimatları vermiştir.' açıklamasında bulundu.

17.15: Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da haince yapılan saldırıya anında karşılık verildiğini ve hedeflerin vurulduğunu belirtti. Kalın açıklamasında, "İdlib’de şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Hepimizin başı sağolsun. Bu haince saldırıya derhal karşılık verilmiş ve hedefler vurulmuştur. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır" dedi.

16.50: İdlib'de rejim güçlerinin topçu ateşi sonucu 5 askerin şehit olduğu saldırıda yaralanan askerler, askeri helikopterle Hatay Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

Erzincan’da "Spor Güvenliği Semineri" düzenlendi


Van Spor

Engelleri aştı, Türkiye 5’incisi oldu


Van Spor

Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Kafkas Üniversitesi’nden ÜNİLİG Kar Boccesi Türkiye Şampiyonası’nda çifte başarı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ