Van Valisi Bilmez, Gevaş’ta pandemi denetimine katıldı

VAN VALİSİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ MEHMET EMİN BİLMEZ, GEVAŞ İLÇESİNİ ZİYARET EDEREK PANDEMİ DENETİMİNE KATILDI.

Van Haberleri 29.09.2020 11:11:18 0
Van Valisi Bilmez, Gevaş’ta pandemi denetimine katıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Gevaş ilçesini ziyaret ederek pandemi denetimine katıldı.

Vali Bilmez, korona virüs tedbirlerinin arttırıldığı bugünlerde Van merkezdeki denetimler dışında ilçelerdeki denetimlere de katılıyor. Bu kapsamda Gevaş ilçesine giden Vali Bilmez, ilk olarak Gevaş Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Hamit Genç tarafından karşılanan Vali Bilmez, ilçede pandemi tedbirleri ve son durumu ile ilgili makamda bilgi aldı.

Daha sonra belediyeye geçen Vali Bilmez, Belediye Başkanı Murat Sezer ile belediye encümenleri tarafından karşılandı. Başkan Sezer’in makamında bir süre görüşen Vali Bilmez, belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilendirildi. Belediye ziyaretinin ardından Vali Bilmez esnafı dolaşarak hayırlı kazançlar diledi.

Vali Bilmez, denetlemede esnafı ve vatandaşları hijyen, maske ve sosyal mesafe konusunda uyararak, esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez’e denetlemede Kaymakam Hamit Genç ve Belediye Başkanı Murat Sezer de eşlik etti.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem