Van Uçak Sayısında Artış

Türkiye’nin en güzel şehirlerinden Van ilimize gelen ve giden uçak seferi sayısında artış beklenmekte.

Van Haberleri 6.06.2017 10:18:54 0
Van Uçak Sayısında Artış
Tarih: 01.01.0001 00:00

 

Türkiye’nin en güzel şehirlerinden Van ilimize gelen ve giden uçak seferi sayısında artış beklenmekte. Haziran ayının gelmesiyle hava yolu firmalarının artan sefer sayısı ile Van uçak bileti alarak kentimize gelen yolcular artık daha farklı saatlerde de uçma imkanına sahip.

 

Özellikle İstanbul Atatürk Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı kalkışlı, THY, Anadolu Jet, Pegasus Hava Yolları, Atlas Global ve Onur Air uçuşları ile Van’a gelen yolcular, artık İstanbul olmaksızın farklı şehirlerden de direkt gerçekleşen seferlerle rahatlıkla Van’a uçabiliyorlar.

 

Pegasus Hava Yolları’nın her gün karşılıklı sefer düzenlediği Adana ilinden sadece 1 saat 45 dakikada Van’a gelmek mümkünken, Pegasus ve Anadolu Jet uçak biletleri ile Van’dan Antalya’ya direkt seferler bulunabiliyor.

 

Bodrum Havalimanı aracılığıyla Muğla’nın bu turistik kentine direkt seferler mevcut iken, İzmir Van uçuşlarında da yine birden fala hava yolu şirketi, günün farklı saatlerindeki seçeneklerle Ege’nin incisini, Doğu’nun cenneti ile birleştiriyor.

 

Ankara’dan Anadolu Jet ve THY ile Van uçuşları gerçekleştirmek mümkün.

 

Van’dan yurt dışı uçak biletleri de KKTC’ye doğru satılıyor. Yavru vatanda Lefkoşe Ercan havalimanına uygun fiyatlarla uçmak için uçak bileti kampanyalarını takip eden kişiler 60 TL gibi bir fiyatla bilet alabilirken, son dakika biletleri de 200 TL civarlarına rahatlıkla bulunabiliyor. Van’dan Kıbrıs’a birçok hava yolu şirketi uçabilmekte.

 

Van uçak seferleri, firmaların yaz tarifesine girdiği Haziran ayından itibaren, son bahara kadar artacak şekilde düzenleniyor ve gerçekleştiriliyor olacak. Van Ferit Melen Havalimanı’ndan birkaç saatte Türkiye’nin en uzak illerine direkt uçuşlarla ulaşmak mümkünken, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi alternatiflerden de Dünya’nın her yerine aktarmalı yurt dışı uçak bileti almak mümkün.

 

Van Ferit Melen Havalimanı, sadece Van halkına değil, Van’ın ilçelerine, Batman’a, Ağrı’ya, Bitlis’e ve Bingöl gibi komşu kentlere de hizmet veriyor. Ayrıca İran’dan kara sınırından geçerek gelebilen birçok İranlı da hava yoluyla Van’dan daha uzak şehirlere uçakla ulaşmayı tercih edebiliyor.

 

Uçak seferlerinde her ne kadar artış olsa da, uçak bileti fiyatlarında buna paralel bir düşüş sürekli görünmüyor. Yolcuların mümkün olduğunca erken rezervasyon yapmaları öneriliyor. 


Anahtar Kelimeler: Van Uçak Sayısında Artış
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem