Van Tuşba Kaymakamı Furkan Duman; Turizm Van’ın en büyük nimeti

Van’ın Tuşba İlçe Kaymakamı Furkan Duman, Turizmin Van’ın en büyük nimeti olduğunu ve Van’ın bu nimetinin kıymetini bilmesi gerektiğini söyledi.

Van Haberleri 13.09.2020 14:47:17 0
Van Tuşba Kaymakamı Furkan Duman; Turizm Van’ın en büyük nimeti
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van’ın turizmiyle ilgili Van Postası Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Tuşba İlçe Kaymakamı Furkan Duman, turizme çok önem verilmesi gerektiğini belirtti.

Van’da turistlik projelerin yapılması gerektiğini söyleyen Kaymakam Duman, Mavi Bayraklı Halk Plajı’nda fiziksel koşulların biraz daha iyi hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

 “TURİZME ÇOK ÖNEM VERMEMİZ GEREKİYOR”

Turizmin Van’ın en büyük nimeti olduğunu ve Van’ın bu nimetinin kıymetini bilmesi gerektiğini söyleyen Kaymakam Duman, “Bu anlamda da turistlik projeler yapılması gerekiyor. Daha önce bir kısım çalışmalar yapılmış. Örneğin Mollakasım’da Mavi Bayraklı Halk Plajı bu anlamda güzel bir çalışma olmuş. Bir örnek olmuş. Bizim onu biraz daha genişletmemiz gerekiyor. Fiziksel koşulları biraz daha iyi hale getirmemiz gerekiyor. Çünkü Van’a gelen her birey, her insan, her turist mutlaka ama mutlaka bu plajlarımıza, sahil kesimine gidiyor ve onların bizden memnun kalması yönüyle en büyük görünen yüzümüz aslında. Dolayısıyla bizim bu anlamda turizme çok önem vermemiz gerekiyor. Yollarımızın iyi olması gerekiyor. Plajlarımızın iyi olması gerekiyor. Çevre düzenlemesinin iyi olması gerekiyor. Bu anlamda da belediyelerimiz, bu konuda çalışıyorlar, çalışacaklar. Gerekse bizler bu konuda projeler üretip, daha iyi nasıl bir hale getiririz bunun derdinde olacağız inşallah” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi   


Anahtar Kelimeler: