Van Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’dan Faruk Alpaslan’a ziyaret

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, S.S. Van Hızır Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Faruk Alpaslan’a iadeyi ziyarette bulundu.

Van Haberleri 24.07.2019 11:37:13 0
Van Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman’dan Faruk Alpaslan’a ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Belediye Başkanlığı görevine başlaması üzerine kendisine ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Van Hızır Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Faruk Alpaslan’a iadeyi ziyaretten bulundu.

BAKİ’NİN DİZELERİYLE SELAMLADI
Akman’ın ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Alpaslan, “Baki’nin çok güzel bir şiirinde bir beyitte der ya ‘bâki kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş’. Bize kalan da hoş bir dostluktur. Başkan Akman’da bu güzel dostlardan biridir” dedi.

TEMİZ BİR VAN İÇİN TOPYEKÛN MÜCADELE
Salih Akman’ın güzel başarılı çalışmalarına tanıklık ettiğini ifade eden Alpaslan, “Van merkezinde önemli bir kirlilik problemi bulunuyor.  Başkan, kendi sınırları içerisinde bununla mücadele ediyor. Bu çok güzel ve gurur vericidir. Topyekûn bir mücadeleyle şehrimizi çok daha temiz, güzel ve düzenli bir kente çevirebiliriz” şeklinde konuştu

AKMAN; ALPASLAN VAN’IN KAZANDIRDIĞI ÖNEMLİ BİR ŞAHSİYET
Gerek Belediye Başkanlığım sırasında gerek ise adaylığım sürecinde Faruk Alpaslan’ın desteğini sürekli hissettik. Böyle süreçlerde ve görevlerde bir dostun desteğini hissetmek çok değerli. Faruk Başkan, sadece bizler için değil, tüm Van esnafının da arkasında. Faruk Alpaslan, Van’ın yetiştirdiği ve Türkiye’ye kazandırdığı çok önemli bir şahsiyet. Bizim için bir gurur kaynağı” şeklinde konuştu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem