Van TSO giyim sektöründeki sıkıntıları Kaymakam Aslan’a iletti 

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş başkanlığında sektör toplantıları kapsamında giyim ve konfeksiyoncuların sıkıntıları İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan’a iletildi.

Van Haberleri 26.11.2020 14:54:08 0
Van TSO giyim sektöründeki sıkıntıları Kaymakam Aslan’a iletti 
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Yapılan toplantıya sektör temsilcileri ve Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çeliktaş katıldı. Toplantıda sektörde yaşanan sıkıntılar masaya yatırıldı. Sektör temsilcileri taleplerini Başkan Aslan’a iletti.

Toplantı Van Ticaret ve Sanayi Odası sosyal medya hesabında, "Sektör Toplantıları" kapsamında, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Fevzi Çeliktaş başkanlığında bir araya gelen giyim ve konfeksiyon sektöründe faaliyet yürüten üyelerimiz, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan'ı ziyaret etti. Toplantıda; Kapıköy Sınır Kapısı'nın açılması, pandemi sürecinde alınan kiralar, yerel firmaların desteklenmesi, Prestij Sokakların devamı, park sorunu ve ses ile görüntü kirliliği konuları Kaymakam ve Başkan Vekili Sinan Aslan'a aktarıldı. “Sektör Toplantıları’nda üyelerimizin ve sektör temsilcilerinin sorunlarını dinleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan'a teşekkür ederiz” ifadeleriyle paylaşıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem