Van TSO Başkanı Necdet Takva eleştirilere mizah kattı

Anayasa Mahkemesi’nin kararından sonra Van TSO’daki görevi tartışma konusu olan Yönetim Kurulu Başkanı Takva, kendisine yönelik eleştirilere sosyal medyada mizahi paylaşımlarla cevap verdi.

Van Haberleri 31.05.2019 16:33:00 0
Van TSO Başkanı Necdet Takva eleştirilere mizah kattı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Anayasa Mahkemesi’nin kararından sonra Van TSO’daki görevi tartışma konusu olan Yönetim Kurulu Başkanı Takva, kendisine yönelik eleştirilere sosyal medyada mizahi paylaşımlarla cevap verdi.

Anayasa Mahkemesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu başkan ve yöneticilerinin, milletvekilliği veya mahalli idare seçimlerinde aday olup da seçilememeleri halinde, eski görevlerine geri dönmelerine olanak sağlayan kanun maddesine yönelik verdiği iptal kararının yürürlüğe girmesiyle yeni bir tartışma başladı. İptal kararı ile mahalli seçimlerde aday olan ve seçilmediği için görevine geri dönen Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva’nın görevi ile ilgili tartışmalar dün Van'ın en önemli gündemi olmuştu. 

AÇIKLAMADA BULUNMUŞTU
Tartışmalardan sonra Van Potası Gazetesi’ne açıklamada bulunan Takva, Necdet Takva “Yasalar yayımlandığı tarihten itibaren geçerlidir. Geriye dönük olarak işlemediği için göreve dönüşümüz kazanılmış bir haktır ve Van TSO olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” demişti.

SOSYAL MEDYADA DA CEVAP VERDİ
Söz konusu durumu ile ilgili bazı basın kuruluşlarında çıkan haberler ile sosyal medya üzerinde gelen eleştiri ve yorumlara da sosyal medya üzerinden cevap veren Necdet Takva'nın mizahi üslup kullanması dikkat çekti.  Takva,  sosyal medya hesabında; “Allah'tan şehri diri tutan bir tarafımız var. Biz şehri diri tutarken, orada pabuç gazetecisi de yok değil hani. Sosyal medyada fake hesaplar ile sallayıp duruyorsunuz, Sonra sizi ciddiye almamızı istiyorsunuz” şeklinde paylaşımlarda bulundu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem