Van TB başkan adayı Süer, seçimlere beyaz renk oy pusulasıyla katılacak

Van Haberleri 30.03.2018 19:32:02 0
Van TB başkan adayı Süer, seçimlere beyaz renk oy pusulasıyla katılacak
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van Ticaret Borsası (Van TB) Başkan Adayı Nayif Süer, 1 Nisan’da yapılacak seçimlere beyaz renk oy pusulasıyla katılacaklarını söyledi.
Van Ticaret Borsası seçimleri için açıklamalarda bulunan başkan adayı işadamı Nayif Süer, kazanan Van olsun diyerek; "Kamuoyunun yakinen takip ettiği Van Ticaret Borsası Başkanlık seçimi 1 Nisan 2018 Pazar günü yapılacak. Üç aday olarak seçime gireceğiz. Kimin kazanacağı önemli değil, önemli olan Van’ın ve Van Ticaret Borsası üyelerinin kazanmasıdır. Elbette bir aday kazanacak, iki adayda kazanan tarafa başarı dileklerini iletecek. Hepimizin amacı Van’ın kazanımı için olmalıdır. Temennimiz, Pazar günü yapılacak olan Van Ticaret Borsası Başkanlık seçimine katılımın yüzde yüz düzeyinde olmasıdır. Her bir üye odasına sahip çıkmalıdır” dedi.
’Ben’ değil ’biz’ kazanacağız" diyen Başkan adayı Süer, "1 Nisan 2018 Pazar günü yapılacak olan Ticaret Borsası seçimlerinin, başta üyelerimiz olmak üzere, ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Üyelerimiz, kime nasıl bir karar vereceğini çok iyi biliyor. Çıkacak sonucun kimin kazandığı değil, çıkacak sonuçta birlik ve beraberliğin kazanması dileğiyle, tüm üyelerimize sevgi ve saygılarımı iletiyorum" diyerek rakip adaylara da başarı dileklerini iletti.
Nayif Süer, geçtiğimiz dönem meclis başkanlığına seçilirken, yaklaşık 4 yıl boyunca meclis başkanlığı görevini yürüttü.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem