Tarih: 05.05.2020 15:13

Van Siyasi Parti İl Başkanlarından şehit askerler için başsağlığı mesajı

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Siyasi Parti İl Başkanları Bitlis'te Kürt-Türk ve İnsanlık düşmanı PKK ile çıkan çatışma sonucu şehit olan 2 jandarma uzman çavuş için bir taziye mesajı yayımladı.

Ak Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, “Bitlis'te iftar vakti hain PKK'lı teröristlerin sızma girişimi sonucu şehit olan kahraman Askerlerimize Allah'tan rahmet; yaralı Askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.”

CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukçu, “Bitlis-Merkeze bağlı Şehit bölgesi yakınlarında, İl Jandarma Komutanlığınca devam eden operasyonda şehit düşen 2 askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabırlar, yaralı 4 askerimize ise acil şifalar diliyorum.” 

MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp, "Bitlis merkeze yakın Çeltikli karakoluna saldıran teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit düştü. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı 3 askerimize de acil şifalar diliyorum. İftar vaktinde saldıran bu aşağılıklara gerekli dersin en kısa zamanda verileceğine inanıyorum."

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, “Bitlis Çeltikli'de teröristlerin iftar vakti sızma girişimi sonucu şehit düşen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim.  Milletimizin başı sağ olsun.”

İYİ Parti Van İl Başkanı Selim Özgökçe, “Bitlis'te iftar vakti teröristlerin sızma girişimi sonucu şehit olan Askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı Askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Kaynak:Van Postası Gazetesi
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —