Van Muradiye Şelalesi’nin etrafı çöplüğe döndü

Van denilince akla gelen sembol noktalardan biri olan Muradiye Şelalesi’nin birçok yeri çöp yığınına dönmüş durumda. Vangölü TV ekibi, bölgeyi sizler için inceledi.

Van Haberleri 7.09.2021 14:03:13 0
Van Muradiye Şelalesi’nin etrafı çöplüğe döndü
Tarih: 01.01.0001 00:00

Şelalenin yukarı kısmında bulunan piknik alanında da, aşağı kısmında da birçok çöp yığını var. Gelen vatandaşlardan bazılarının bu duyarsızlığı can sıkıyor. Aynı zamanda şelaleye yakın bazı seyyar işletmeler, çöplerini gereken yerlere değil de doğal alana atıp, çevreye ve çevrede yaşayan hayvan ve bitki popülasyonuna ciddi bakımdan zarar veriyor.  
‘KUL HAKKINA GİRMEYİN’
Gezi için geldiği Muradiye Şelalesi’nin etrafının çöp yığını olduğunu gören ve alandaki çöpleri toplayan duyarlı bir vatandaş; ‘Bugün arkadaşlarımla Muradiye Şelalesi’ni gezmeye geldik ancak bu vahim durum içimizi sızlattı. Doğal bir güzelliğe bu kadar mı kötü bakılır? Bir çöp torbasını doldurmam beş dakika sürmedi. Pet şişeler, çöpler var. Bildiğiniz gibi bunlar doğada yok olmuyor. Bu kul hakkıdır. Bunları atmak, bakmamak en başta kul hakkıdır. İkincisi bu güzelim doğayı kirletmek hainliktir. Çok vahim bir durum. Yetkililerden bu duruma müdahale etmelerini istiyorum. Umarım sesimizi duyarlar ve bu duruma bir müdahale ederler.’ Diye konuştu.

Kaynak : Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem