Van Milletvekillerinden, siyasi parti temsilcilerinden ve belediye başkanlarından İdlib şehitleri için taziye mesajı

İdlib’de rejimin Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik saldırısında 5 asker şehit oldu, 5 asker de yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı, saldırıya misliyle karşılık verildiğini, 115 rejim hedefinin ateş altına alındığını ve 101 rej

Van Haberleri 11.02.2020 12:46:10 0
Van Milletvekillerinden, siyasi parti temsilcilerinden ve belediye başkanlarından İdlib şehitleri için taziye mesajı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Yapılan hain saldırının ardından sosyal medya hesapları ve haber sitelerinde Siyasi il Başkanları, STK ve Kurum amirleri tarafından taziye mesajı yayımlandı. Van Siyasi Parti İl Başkanları, Belediye Başkanları ve Milletvekilleri de idlip’te şehit olan 5 asker için taziye mesajı yayımladı.

Van Milletvekillieri, siyasi parti temsilcileri ve belediye başkanları taziye mesajı yayımladı. 

AK Parti Van Millet Vekili Abdulahat Arvas, “İdlip’te rejimin kalleş saldırıları sonucu şehid olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

AK Parti MKYK Üyesi, Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, “İdlib'te rejim güçlerinin alçakça saldırısı sonucu şehit olan 5 Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet diliyorum, yaralı kardeşlerimize şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Katil sürüleri gereken cevabı alacaktır.”

AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, "İdlib’de görev yapan askerlerimize yönelik gerçekleştirilen saldırıda 5 askerimiz şehit olmuş, 5 askerimiz ise yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.”

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, “İdlib’de şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum.”
Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, “İdlib'te düzenlenen hain saldırı neticesinde şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.”

CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukçu, “İdlib'de topçu ateşi sonucu 5 askerimizin şehit düştüğü, 5 askerimizin ise yaralandığı haberi yüreğimizi yaktı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.”

Van Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say, “İdlip’te rejim saldırıları sonucu şehid olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Van Tuşba Belediye Başkan Salih Akman, “İdlib’e gönderilen birliklerimize yönelik gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize ise acil şifalar dilerim.” 

Van Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, “İdlip te rejim unsurları tarafından şehit edilen askerlerimize Allah'tan rahmet ailelerine ve tüm halkımıza baş sağlığı diliyorum.”

Van Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, “İdlib’ in kuzeyinde gerçekleştirilen saldırı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah’ tan rahmet, ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı; yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.”

Van Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, “İdlip’te rejim saldırıları sonucu şehid olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Van Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, “İdlib'te kahraman Mehmetçiğimize yönelik yapılan hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, diliyorum. Başımız sağ olsun.”

Van Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas, “İdlib’e gönderilen birliklerimize yönelik gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize ise acil şifalar dilerim.”

Van Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, “idlib'deki rejimin hain saldırısı sonucu 5 kahraman askerimizin şehadet haberini üzülerek öğreniyorum. Şehit olan Kahraman Askerlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız Sağ olsun Türkiye’m.”

Van İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, “Suriye'nin #idlip bölgesinde rejimin topçu atışı saldırısı sonucu 5 kahraman Mehmetçiğimiz Şehit olmuş, 5 askerimiz yaralanmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.”

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, “İdlib'te kahraman Mehmetçiğimize yönelik yapılan hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, diliyorum. Başımız sağ olsun.”

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem