Van Milletvekili Gülaçar; 'Onur Yürüyüşü toplumsal değerlere bir saldırıdır'

Ak Parti Van Miletvekili Osman Nuri Gülaçar,  İstanbul’da yapılması planlanan ancak valilikçe izin verilmeyen Onur Yürüyüşü ’nü toplumsal değerlere bir saldırı olarak değerlendirdi.

Van Haberleri 2.07.2019 13:49:25 0
Van Milletvekili Gülaçar; 'Onur Yürüyüşü toplumsal değerlere bir saldırıdır'
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

İstanbul Taksim'de yapılması planlanan Onur Yürüyüşü’ne izin çıkmaması üzerinde verilen tepkilere Ak Parti Van Miletvekili Osman Nuri Gülaçar, sosyal medyada cevap verdi. Valiliğin, ‘toplumsal tereddütlü grup’  gerekçesiyle hiçbir alanda yürüyüşe sıcak bakmadığının belirtildiği açıklamasını savunan Gülaçar, bu gibi yürüyüşlerin aile yapılarını değerlerini hedef aldığını ileri sürdü.

‘PLANLI, KADEMELİ VE SİNSİCE SALDIRANLARI’
Meselenin bir yürüyüş olmadığını toplumsal değerlere bir saldırı olarak görmek gerektiğini ifade eden Gülaçar, “Bizi biz yapan değerlerimizi hedef alan, gençliğimizi, ailelerimizi ve nihayetinde tüm toplumumuzu onurdan ve  ahlaktan yoksun bırakmak için planlı, kademeli ve sinsice saldıranlara karşı bugün sesimizi daha çok yükseltmeliyiz. Mesele bir yürüyüşle sınırlı değildir. Bugün filmler, diziler, oyunlar gibi kültür emperyalizminin birçok aracı ile toplumumuz; din, ahlak ve onur suikastine uğramaktadır” ifadelerini kullandı.

‘ONURSUZ TALEPLERE VE OLUŞUMLARA MÜSAADE ETMEMELİYİZ’
Onur yürüyüşünü dine düşman olanların paydası olarak değerlendiren Gülaçar, “çocukların geleceği için bu gibi oluşumlara karşı çıkılması gerektiğini belirtti. Gülaçar, paylaşımının devamında, “Medya, sanat, siyaset, eğitim ve kültür alanlarının hiçbirinde onursuz taleplere ve oluşumlara müsaade etmemeliyiz. Bu onursuz ve ahlaksız talepleri hoş görenler, alan açanlar da toplumumuzun değerlerine, geleneğine ve dinine düşman olanların payandasıdır. Bizim topraklarımızda yaşayan her bir insanımızın, buna gücü yettiğince itiraz etmesi gerekmektedir. Yarınımız, çocuklarımız ve geleceğimiz için...” şeklinde paylaşımda bulundu. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem