Van İpekyolu İMKB Fen Lisesi’nde Engelliler Günü’nde anlamlı etkinlik

Van’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programı kapsamında İpekyolu Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencileri ile İpekyolu IMKB Fen Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisi ve sertifika töreni programı yapıldı.

Van Haberleri 4.12.2019 02:50:29 0
Van İpekyolu İMKB Fen Lisesi’nde Engelliler Günü’nde anlamlı etkinlik
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van’da Engelsiz Ustam Pprojesi kapsamında 3 Aralık Dünya Engelliler gününde İpekyolu Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencileri ile İpekyolu IMKB Fen Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisi ve sertifika töreni yapıldı. 

Van İpekyolu Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü ile İpekyolu IMKB Fen Lisesi arasında yapılan "Engelsiz Ustam" projesi kapsamında İpekyolu IMKB Fen Lisesi öğrencileri Almanca öğretmenleri Bahar Tosun koordinatörlüğünde gerçekleşti.

Van İpekyolu Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü ile İpekyolu IMKB Fen Lisesi arasında yapılan "Engelsiz Ustam" projesi kapsamında İpekyolu IMKB Fen Lisesi öğrencileri Almanca öğretmenleri Bahar Tosun koordinatörlüğünde Van İpekyolu Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezine giderek sabun yapma ve geri dönüşüm atölye çalışmalarına katıldı. 

Özel gereksinimli bireylerin öğrenmelerini aktarması, öğretmen-usta rolünü tanıması ve paylaşım ve ilişkilerin güçlendirilmesi amacıyla yapılan çalışmalarla İpekyolu IMKB Fen Lisesi öğrencileri ile Van İpekyolu Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencileri ortak ürünler tasarladı. 

3 Aralık Dünya Engelliler günü programında da hem yapılan ürünler sergilendi, hem de İpekyolu İMKB fen lisesi öğrencileri İpekyolu Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencileri olan ustalarından sertifikalarını aldı. Programda ayrıca iki kurum öğrencileri birlikte hazırlamış oldukları mini konseri de sundu.
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem