Van İl Sağlık Müdürlüğü 112 istasyonu için soruşturma başlattı

Van Postası Gazetesi'nde yayınlanan haber üzerine, Van İl Sağlık Müdürlüğü Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesindeki 112 Acil Yardım İstasyonunda kusuru olabilecek personeller hakkında idari tahkikat başlattı. 

Van Haberleri 5.08.2019 19:20:01 0
Van İl Sağlık Müdürlüğü 112 istasyonu için soruşturma başlattı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi 112 Acil Yardım İstasyonu’nun önünde sık sık araç yıkandığını yaptığımız araştırma üzerine tespit ettik ve bugün haber olarak yayınladık. 

Van Postası Gazetesi Haber Sitemizde yayınlanan “Van Bölge Hastanesi 112 Acil Yardım İstasyonu oto yıkama servisi mi?” başlıklı haberimiz üzerine, Van İl Sağlık Müdürlüğü söz konusu 112 istasyonda kusuru olabilecek personeller hakkında soruşturma başlattı.

 “112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ PERSONELİ ÖZVERİLİ ÇALIŞIYOR”
Gazetemize tahkikat başlatıldığı bilgisini içeren bir açıklama gönderen Van İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, her türlü zor şartlara rağmen fedakârca 7 gün 24 saat çalışan 112 Acil Sağlık Hizmetleri personelinin görevlerini gayret ve başarıyla yaptığına dikkat çekti.

“VATANDAŞLARA KALİTELİ SAĞLIK HİZMETİ VERMEK BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ”
Vatandaşlara kaliteli sağlık hizmeti vermenin birinci öncelikleri olduğu vurgulanan Van İl Sağlık Müdürlüğü açıklamasında şu ifadelere yer verildi;

“05.08.2019 tarihinde Van Postası Gazetesi’nde yayımlanan Van Eğitim Araştırma Hastanesi kampüsü içerisinde bulunan 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu ile ilgili haber, Van İl Sağlık Müdürlüğü tarafından değerlendirilmiş ve aynı gün kusuru olabilecek personeller hakkında gerekli idari tahkikat başlatılmıştır. 

Van il sağlık müdürlüğünün önceliklerinden birisinin 112 Acil sağlık hizmetlerinin vatandaşlarımıza en hızlı ve en kaliteli şekilde ulaşmasını sağlamak olduğu unutulmamalıdır. 

Sağlık teşkilatının 7 gün 24 saat büyük bir özveri ile her türlü zor şartlarda görevini gayretle yürüten acil sağlık hizmetleri personellerinin emekleri takdirle karşılanmaktadır. 

Van il sağlık müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmeti sunmanın birinci önceliğimiz olduğu kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem