Van Gürpınar Kaymakamı Kayabaşı: Kapımız sonuna kadar açık

Bugün göreve başlayan Gürpınar Kaymakamı Fatih Kayabaşı, vatandaş odaklı hizmet anlayışı temel anlayışı içinde olacaklarını belirterek, tüm vatandaşlara kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

Van Haberleri 14.09.2020 17:29:33 0
Van Gürpınar Kaymakamı Kayabaşı: Kapımız sonuna kadar açık
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan kararname ile FETÖ terör örgütü üyesi olduğu tespit edilen ve görevden alınan Gürpınar Kaymakamı Fatih Sayar’ın yerine atanan Fatih Kayabaşı göreve başladı.

Bugün göreve başlayan Kaymakam Kayabaşı, yayınlandığı mesajında Gürpınar’ın kalkınması ve daha yaşanılır bir ilçe olması yönündeki çalışmalar önceliklerinin olacağını belirtti.

“GÜRPINAR’A HİZMETİN ONURUNU TAŞIMANIN VE SORUMLULUĞUNU ÜSTLENMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM”

Kaymakam Kayabaşı yayınladığı mesajında, “Saygıdeğer Gürpınar’lı Hemşerilerim; Gürpınar’da göreve başlarken sizlere hizmet etme fırsatına sahip olmanın onur ve mutluluğunu içerisinde tüm Gürpınar’lı hemşerilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Kaymakamlık görevini ifa edeceğim süre içerisinde vatandaş odaklı hizmet anlayışı temel anlayışımız olacaktır. Bu anlayış doğrultusunda tüm vatandaşlarımıza kapımız sonuna kadar açıktır. Kamu hizmetlerinin etkin, hızlı, adil ve tarafsız bir şekilde vatandaşlarımıza sunulması çabası içerisinde olacağım. Tüm mesai arkadaşlarımla, yerel yöneticilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla birlik beraberlik ve ekip ruhu içerisinde ilçemizin kalkınması ve daha yaşanılır bir ilçe olması yönündeki çalışmalar önceliğimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Gürpınar halkına selam ve saygılarımı sunarken, Gürpınar’a hizmetin onurunu taşımanın ve sorumluluğunu üstlenmenin mutluluğunu yaşadığımı tekrardan ifade etmek isterim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem