Van Giresun’a kardeşlik eli uzattı

AK Parti Van İl Başkanlığı ve Van Berberler ve Kuaförler Odası iş birliği ile Giresun’da meydana gelen sel felaketinde zarar gören 7 adet kuaför dükkânı için Giresun’a kardeşlik eli uzatılarak, dükkânların onarım çalışmalarına

Van Haberleri 20.10.2020 19:06:12 0
Van Giresun’a kardeşlik eli uzattı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

AK Parti Van İl Başkanlığı ve Van Berberler ve Kuaförler Odası meydana gelen sel felaketinde büyük zarar gören Giresun’a el uzattı. Giresun’da selden zarar gören 7 adet kuaför dükkânı için onarım ve yeniden dizayn çalışmalarına start verildi.

AK Parti Van İl Başkanlığı ve Van Berberler ve Kuaförler Odası’nın başlattığı ‘Giresun’a Kardeşlik Eli’ kampanyası kapsamında 7 berber dükkânını A’dan Z’ye yeniden onarılacak.

Dükkânların onarımı için Giresun’da bulunan Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, “Van Berberler ve Kuaförler Odası olarak Giresun’un Dereli ilçesinde sel felaketinde işyerini kaybeden 7 berber dükkânını A’dan Z’ye tüm kurulumlarına başladık” dedi.

Dükkan onarımlarının kısa süre içerisinde bitirilmesi ve Van’dan gidecek heyet tarafından da resmi olarak açılışlarının yapılması hedefleniyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem