Van Gevaş’ın yeni kaymakamı Hamit Genç kimdir?

Van Gevaş Kaymakamı olarak atanan Hamit Genç,  yeni görev yerini sosyal medyada duyurarak, “Allah mahcup etmesin” dedi.

Van Haberleri 10.08.2019 08:44:37 0
Van Gevaş’ın yeni kaymakamı Hamit Genç kimdir?
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlanması ardından 403 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Görev yeri değişen Erzurum Pazaryolu Kaymakamı Hamit Genç, Van Gevaş Kaymakamı olarak atandı. Yeni görev yerini sosyal medyada duyuran Genç, “Yeni görev yerimiz Van - Gevaş... Allah mahcup etmesin...” paylaşımında bulundu.

HAMİT GENÇ KİMDİR?

1984 yılında Trabzon’un Çaykara İlçesinde doğdu. Lise öğrenimini Erzincan Anadolu Lisesinde tamamladı.  2007 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Halen Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim bilim dalında lisansüstü çalışmalarını sürdürmektedir.

2,5 yıl bir kamu bankasında görev yaptıktan sonra Nisan 2011’de Erzurum Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. İki aylık il stajından sonra Sakarya’da Teftiş Stajını, Yalova-Armutlu ve Karabük-Safranbolu’da Kaymakam Refikliği stajını tamamladı. Niğde-Çiftlik ve Erzurum-Palandöken ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.  Bir yıl süreyle; İngilizce öğrenmek, bilgi edinmek ve uygulamaları yerinde görmek amacıyla Amerika Birleşik Devletleri’ne (Virginia) gönderildi. 28.06.2015 tarih ve 29400 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan müşterek kararnameyle Piraziz İlçesine atanan Kaymakam Sayın Hamit GENÇ burada iki yıl görev yaptıktan sonra 20.08.2017 tarihinde Pazaryolu’na atandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem