Tarih: 29.09.2020 14:44

Van FM’den ‘Ben de Varım İyilik Yap Cesur Kal’ yardım kampanyası

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van FM Son Durak Programcısı Yunus Aras’ın ‘Bende Varım İyilik Yap Cesur Kal’ sloganıyla başlatmış olduğu yardım kampanyası destek bekliyor. Yardım kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatılacak.

“DİNLEYENLERİMDEN VE DİNLEYENLERİMİN DIŞINDA BİRÇOK KİŞİ KAMPANYAYA KATKI SUNDU”

Van FM Son Durak Programcısı Yunus Aras konuyla ilgili Van Postası Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Radyoda bir kitleye hitap ediyorum. 6 yıldır bu işi yapıyorum. Bir noktadan sonra bu kadar güzel bir kitleye sahip olduktan sonra ve her yayınımda dünya üzerinde yaşanan iyiliğin azaldığını hep gündeme getirdiğimiz anlarda ben de bu kadar iyiliksever insanların bir araya geldiğini görünce neden böyle bir iyilik kampanyası yapmayalım diye düşündüm. Bunu geçen hafta dinleyenlerime sundum. Dinleyenlerimden ve dinleyenlerimin dışında birçok kişi bu kampanyaya katkı sunmayı istemesi bizi son derece mutlu etti. İlk başta düşünce olan bu amaç sonradan yapmamamız gerektiğini bize hissettirdi. Bizde böyle bir kampanyaya imza attık” dedi.

“İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR YARDIM ELİ UZATACAĞIZ”

Gelen yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaklarını belirten Aras, “Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Bu yardımları da resmi bir şekilde gerçekleştireceğiz. İhtiyaç sahibi ailelere elimizden geldiği kadar yardım eli uzatacağız. Dün bu kampanyamıza start verdik. Dünkü manzara inanılmaz güzeldi. İlk gün olmasına rağmen büyük bir destek gördük. Bir kumbara yaptık ve kimin ne kadar atacağını görmek istemedik. Çünkü iyilik yapmak isteyenlerin çok olduğunu gördük ve bunu kumbara şeklinde yapalım istedik. Herkes kendi imkanı doğrultusunda katkı sunsun istedik. Bu anlamda kampanyamıza katılmak isteyenler de radyomuzu ziyaret etmiş olurlar. Hem manevi hem de maddi anlamında bir kampanyamız var. Manevi açıdan bir defter yaptık. İnsanlar bağışta bulunduktan sonra o deftere o anki düşüncelerini yazacaklar ve bizlerde o düşüncelerini radyomuzda dinleyicilerimizle paylaşacağız. Onların manevi duygularını paylaşacağız. Yayınımızda bizleri ziyaret edenlerin duygularını tek tek okuyacağız. Biz içinde hala iyiliği barındıran, büyütmek ve beslemek isteyen herkesten yardım bekliyoruz. Bizim beklentilerimiz büyük değil, küçük. Küçük beklentiler ne kadar büyük olursa, topluluk ne kadar çok olursa yardımlaşmak o kadar büyük olur” diye konuştu.

“BİR MUM DİĞER MUMU TUTUŞTURMAKLA BİR ŞEY KAYBETMEZ”

Konuya ilgili açıklamalarda bulunan Van FM Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Görentaş ise, “Van FM’de son durak programcısı Yunus Aras’ın başlatmış olduğu #Bendevarım yardım projesine desteklerinizi bekliyoruz. Yardım bağışlarınız için radyomuza uğraya bilir kumbaramıza bağışta buluna bilirsiniz. Radyomuz Şerefiye Mahallesi Hastane 2. Cadde MNG kargo üstü, Tiana Center İş Merkezi, Kat 2. Bende varım; Bir mum diğer mumu tutuşturmakla bir şey kaybetmez. Madem herkes ettiğini bulacak. İyilik edin o zaman, ‘sende var mısın?” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —