Van Edremit Belediyesi ve Feqiye Teyran Yardımlaşma Derneği'nden Trafik Haftasında maske dağıtımı

Van Edremit Belediyesi ve Feqiye Teyran Kültür Sanat Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Trafik Haftasında anlamlı bir çalışma yapıldı.

Van Haberleri 9.05.2020 17:10:11 0
Van Edremit Belediyesi ve Feqiye Teyran Yardımlaşma Derneği'nden Trafik Haftasında maske dağıtımı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Korona virüs salgını nedeniyle Trafik Haftası resmi törenleri bu yıl iptal edildi ancak Edremit Belediyesi ve Feqiye Teyran Kültür Sanat Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından anlamlı bir çalışma yapıldı.

Feqiye Teyran Kültür Sanat Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Edremit Belediyesi ortak çalışması Trafik haftası münasebeti ile Edremit'te üç noktada trafik ışıklarının bulunduğu noktalarda maske dağıtımı yapılırken bir yandan da trafik kurallarına uyulması yönünde diyaloglar kuruldu toplamda bin maske dağıtılarak farkındalık oluşturuldu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımla çalışmayı duyuran Feqiye Teyran Kültür Sanat Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği , “Feqiye Teyran Kültür Sanat Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Edremit Belediyesi ortak çalışması. Trafik Haftası münasebeti ile Edremit'te üç noktada trafik ışıklarının bulunduğu noktalarda maske dağıtımı yapılırken bir yandan da trafik kurallarına uyulması yönünde diyaloglar kuruldu toplamda 1000 maske dağıtıldı.” ifadelerini kullandı.

Van Edremit Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise, “Esnafımıza ve şoförlerimize ücretsiz maske dağıttık. Feqiye Teyran Kültür Sanat Spor Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Belediyemiz ortak çalışması ile Trafik haftası münasebetiyle trafikteki şoförlerimize ve Edremit esnafımıza ücretsiz Maske dağıttık. Hemşerilerimizle trafik kurallarına uyulması yönünde diyaloglar kurduk.” denildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler: