Van Edremit Belediyesi'nden öğrencilere “doğa dostu” hediyeler

Van Edremit Belediyesi, eğitim öğretim yılında öğrencilere, kapsülüne ağaç tohumlarının gizlendiği kurşun kalemler hediye etti.

Van Haberleri 12.03.2020 15:46:12 0
Van Edremit Belediyesi'nden öğrencilere “doğa dostu” hediyeler
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Edremit Belediyesi tarafından eğitim öğretim yılında Doğanlar ilk ve ortaokulu öğrencilerine kapsülüne ağaç tohumlarının gizlendiği kurşun kalemler hediye ederek geri dönüşüm eğitimi verildi.

Sağlıklı kentler oluşturmak hedefiyle toplumu aydınlatmak ve farkındalık oluşturmak için çalışmalar yürüten Edremit Belediyesi, öğrencilerin hem kitap okumalarını desteklemek, hem de çevre bilincini geliştirmek amacıyla eğitim öğretim döneminde öğrencilere Geri Dönüşüm Eğitimi vererek tohumlu kurşun kalem hediye etti.  Öğrenciler, kendileri için tamamen geri dönüşümlü doğal bir çevre edinmek için Eğitimi can kulağıyla dinledi. Kurşun kalemin boyu kullanılmayacak seviyeye geldiğinde de kalemin kapsül kısmında bulunan karaçam ağacı tohumlarını da toprakla buluşturarak bir fidan yeşertmenin mutluluğunu yaşayacak.

Edremit belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, “Doğanlar ilk ve ortaokulunda çocuklarımıza doğayı koruma ve geri dönüşüm eğitimi verildi. Eğitim sonunda çocuklarımıza daha yeşil bir Edremit için karaçam tohumlu kalemler hediye ettik. Nasıl yetiştireceğimizi anlatarak, ekme sözü aldık.” İfadelerine yer verildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem