Van Edremit Belediye Başkanı Say'a destek çığ gibi

Edremit Belediyesi ve Başkan İsmail Say hakkında yapılan yalan ve karalama haberine tepki büyürken sosyal medya üzerinden Başkan Say'a destek çiğ gibi sürüyor.

Van Haberleri 10.06.2020 09:45:24 0
Van Edremit Belediye Başkanı Say'a destek çığ gibi
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunan Vanlılar yalan habere tepki gösterirken, Başkan İsmal Say ve Edremit Belediyesi'nin çalışmalarını karalamaya çalışanlara tepkilerini gösteriler.

Yalan habere tepki gösteren Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas'ta "Mavinin ve yeşilin bir arada olduğu turizm gözdesi Edremit, büyüyen, gelişen ilçelerimizdendir. Belediyemize atılan iftiralarla olumsuz algı oluşturmaya çalışanlar başkanımızın hizmet aşkını gölgeleyemecekler. Edremit dev projelerle büyüyüp gelişmeye devam edecektir" dedi.

Hak İş Van İl Başkanlığı ise yalan haber yapan gazeteye tepkisini dile getirerek, "Son zamanlarda yaptığı yatırımlar ve faaliyetleriyle başarılı Belediyeler arasında yerini alan Edremit Belediye Başkanı Sayın İsmail Say'a atılan bu çirkin iftiraları esefle kınıyoruz. Belediye Başkanı İsmail Say'ın yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz" ifadelerini yer verdi.

Güneşin balçıkla sıvanmayacağını belirtten Edremit sevdalıları ise yalan habere tepki gösterdi. Sosyal medyada büyük destek gören Başkan Say, Vanlılara teşekkür ederek bundan sonraki süreçte de başarılı hizmetlere imza atmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Say, bu tür yalan haberlerin kendilerini daha da hırslandırdığını ve hizmette ittiğini belitti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem