Tarih: 06.08.2020 12:15

Van Edremit Belediye Başkanı Say Tatvan Belediye Başkanı Geylani’yi ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say Tatvan Belediye Başkanı Emin Geylani’yi ziyaret ederek çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Edremit Belediyesi tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, “Başkanımız Av. İsmail Say, Tatvan Belediye Başkanı Emin Geylani’yi ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette belediyeler arası işbirliğinin ve ortak projelerin yürütülmesi ile ilgili konular görüşüldü. Ziyaret karşılıklı hediyelerin verilmesi ile sona erdi.” İfadelerine yer verildi.

Edreemit belediye Başkanı İsmail Say ziyaret sonrası yaptığı paylaşımda, “Tatvan Belediye Başkanımız kıymetli dostum;  Emin Geylani’yi ziyaret ettik. İstişarelerde bulunduk. Başkanımız projeleri ve yatırımları ile Tatvan’ı inşallah daha güzel noktalara taşıyacaktır. Misafirperverliğinden ötürü müteşekkiriz.” dedi.

Tatvan Belediye Başkanı Geylani ise yaptığı paylaşımda, “Edremit Belediye Başkanı Kadim dostum İsmail Say bizleri ziyaret etti. Kıymetli ziyaretinden, samimi ve güzel muhabbetinden dolayı kendisine teşekkür ederim. Birlikte iki şirin ilçemizi daha güzel noktalara getireceğiz inşallah.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —