Van depremi şehitleri unutulmadı

2011 yılında 9 Kasım’da Van’da meydana gelen ikinci depremde hayatını kaybedenler depremin yıl dönümünde rahmetle anıldı.

Van Haberleri 9.11.2020 14:19:54 0
Van depremi şehitleri unutulmadı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van’da STK Başkanlığı, siyasiler, belediye başkanları 2011 yılında 9 Kasım’da Van’da meydana gelen ikinci depremde hayatını kaybedenleri depremin yıl dönümünde paylaştıkları mesajlarla andı.

EDREMİT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL SAY;

9 Kasım 2011 tarihinde ilimizde meydana gelen ikinci depremde yitirdiğimiz canlarımızı ve Dr. Miyazaki’yi rahmetle anıyoruz. Rabbim bir daha böylesi acılar yaşatmasın.

VAN TSO BAŞKANI NECDET TAKVA;

Bugün 9 Kasım! Van şehri 9 yıl önce, 23 Ekimden sonra ikinci kez yıkıma uğradı! Hava çok soğuktu ve zor zamanlardı. Allah’a insanlığı böyle afetlere maruz bırakmaması için dua ediyorum. Çok güzel insanlar yitirdik, çok yoksullaştık!

 VATBO BAŞKANI NAYİF SÜER:

9 Kasım 2011 tarihinde ilimizde meydana gelen depremde yitirdiğimiz canları tekrardan rahmetle anıyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın.

VAN OBS BAŞKANI MEMET ASLAN;

Unutmadık, unutmayacağız;09 Kasım 2011 yılında ilimizde yaşanan ikinci büyük depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle yad ediyorum.

VANLI İŞADAMI ŞEMSETTİN BOZKURT:

Deprem değil bina öldürür!.. Bugün 9 Kasım 2011 Van depreminin 9. yıl dönümü. Bu felakette yaşamını yitiren tüm yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır ve sağlıklı ömürler diliyorum.

VAN DERNEKLER FEDERASYONU BAŞKANI FEVZİ DONAT:

Bugün 9 Kasım 2011 Van Depreminin 9. yıl dönümü. Depremde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımızı, Dr. Atsushi Miyazaki ve Basın Mensuplarını rahmet ve saygı İle anıyorum. Deprem değil ,tedbirsizlik, sorumsuzluk ve ihmaller öldürür...!

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem