Van'da yerli otomobili kimler görmezden geldi?

Türkiye’nin yerli otomobili 27 Aralık 2019 Cuma günü yapılan tanıtım programıyla görücüye çıktı. Ancak her fırsatta AK Partili bakanlar ile görünmeye çalışan veya AK Parti'de siyasete soyunma girişimleri yapan Van'daki baz

Van Haberleri 29.12.2019 12:48:12 0
Van'da yerli otomobili kimler görmezden geldi?
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

YYurtta ve dünyada merakla takip edilen yerli otomobilin iç ve dış tasarımıyla içine bulundurduğu yüksek teknoloji büyük beğeni topladı. Öte yandan yerli otomobilin özellikleri ve satış fiyatının ne kadar olacağına ilişkin vatandaşlar büyük merak içerisinde.

Durum böyle olunca konuya ilişkin detaylı bilgi almak isteyenler yoğun şekilde "Yerli otomobilin özellikleri nedir? Fiyatı belli oldu mu?" şeklindeki sorularla arama motorlarında yoğun araştırmalarını sürdürüyor.

AK PARTİ'Yİ KULLANMAK MI İSTİYORLAR?

Aynı merak tablosu Van’da da yaşanırken birçok kurum amiri, STK başkanı ve siyasi parti il başkanı sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla yerli otomobil üretimine destek verdiklerini ifade etti. Ancak bazı STK başkanları ve siyasi parti il başkanları olumlu olumsuz hiç bir paylaşım yapmadı.

Paylaşım yapmayan siyasi parti temsilcilerinin Millet İttifakı içerisinde yer alan ya da Millet İttifakını destekleyen partiler olması dikkat çekti. Ancak her fırsatta AK Partili bakanlar ile görünmeye çalışan, AK Parti’de siyasete soyunma girişiminde bulunan bazı STK temsilcilerinin de sessiz kalması, “AK Parti’yi ve AK Partilileri kullanmak mı istiyorlar?” sorusunu akıllara getirdi.

TÜRKİYE’NİN BAŞARISINI GÖRMEZDEN GELDİLER
Kentte sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımlar ile yerel ve ulusal birçok konuyu değerlendiren siyasi parti ve STK başkanlarından, Van ESOB Başkanı İsa Berge, Van Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Emin Tuğrul, CHP Van il Başkanı Mehmet Kurukçu, Saadet Partisi Van İl Başkanı Özay İlhan, Hüda Par Van İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan, HDP Van Milletvekili Sezai Temelli, HDP Van Milletvekili Murat Sarısaç, HDP Van Milletvekili Muazzez Orhan, HDP Van Milletvekili Tayip Temel’in tüm Türkiye’nin konuştuğu yerli otomobili görmeyip, görüşlerini belirtmemesi, “Türkiye’nin Başarısını görmezden geldiler” yorumlarına neden oldu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem