Van'da tüketici dostu iş yerlerine teşekkür belgesi

KORONA VİRÜS SALGININDAN DOLAYI KENTTE YAŞANABİLECEK FİYAT ARTIŞLARINA KARŞI YAPILAN DENETİMLERDE FİYAT ARTIŞI YAPMAYAN “TÜKETİCİ DOSTU” İŞ YERİ SAHİPLERİNE VAN VALİLİĞİ TARAFINDAN TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ.

Van Haberleri 20.03.2020 17:58:21 0
Van'da tüketici dostu iş yerlerine teşekkür belgesi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Korona virüs salgınından dolayı kentte yaşanabilecek fiyat artışlarına karşı yapılan denetimlerde fiyat artışı yapmayan “Tüketici Dostu” iş yeri sahiplerine Van Valiliği tarafından teşekkür belgesi verildi.

Korona virüs salgınını fırsata çevirip başta gıda ve temizlik malzemelerine fahiş fiyat uygulayanlara yönelik valilik, Van Büyükşehir Belediyesi, Ticaret İl Müdürlüğü, defterdarlık ve Tuşba Belediyesi ekipleri kent genelindeki eczane, medikal ve marketlerde denetim yapmıştı. Vali Yardımcısı Mesut Ozan Yılmaz’ın başkanlığında yapılan denetimlerde; maske, eldiven, ateş ölçer, koruyucu tulumlar, kolonyalar, dezenfektanlar, hijyen ürünleri ve temel gıda malzemelerinin fiyatları kontrol edildi.

Bir yandan denetimleri sürdüren ekipler bir yandan da yapılan denetimler sonucunda krizi fırsata çevirmeyen ve fiyat artışı yapmayan esnafları ödüllendirildi. Vali Yardımcısı Mesut Ozan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Osman Sevinç ve Ticaret İl Müdürü Murat Keremoğlu, bu dönemde ürünlerine fiyat artışı yapmayan tüketici dostu iş yerlerini ziyaret ederek valilik adına teşekkür belgesi verdi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem