Van'da koronavirüse aldırmadan halay çektiler

Van’da vaka sayılarının her geçen gün artmasına rağmen bazı vatandaşlar koronavirüs yokmuş gibi normal hayatlarına devam ediyor. Van’da AVM’ler, caddeler tıklım tıklım dolarken, bazı kafelerde gençlerin canlı müzik eşliğinde ha

Van Haberleri 22.10.2020 20:11:41 0
Van'da koronavirüse aldırmadan halay çektiler
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Vanlılar, koronavirüs salgınına davetiye çıkarmaya devam ediyor. Normalleşme sürecine geçilmesinin ardından kentte artış gösteren vaka sayılarına, yetkililerin tüm uyarılarına ve denetimlere rağmen bazı vatandaşlar salgını dikkate almıyor.

Van’da özellikle hafta sonları caddeler, AVM’ler ve kafeler tıklım tıklım doluyor. Bazı kafelerde gençlerin canlı müzik eşliğinde halaylar çekmesi ise hayrete düşürüyor.

Bazı kafelerde gençler canlı müzik eşliğinde eğlenirken sosyal mesafe kuralına uymadıkları ve maske takmadıkları görüntülere yansıdı. Koronavirüs salgını nedeniyle yasak olmasına rağmen bazı kafelerde nargile dahi içiliyor. Buda koronavirüsün yayılmasına adeta davetiye çıkarıyor. Düğün salonlarında dahi halaylar çekilmezken, bazı kafelerde canlı müzik eşliğinde halayların çekilmesi dikkatlerden kaçmıyor.

Duruma tepki gösteren duyarlı vatandaşlar özellikle kafelerde denetimlerin daha sık yapılması gerektiğini ve kurallara uymayanlara gerekli cezaların verilmesini istedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem