Van'da Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü ışıklı levha ile uyardı

Korona virüsü tedbirleri kapsamında yapılan çalışmalara destek veren Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü tarafından ışıklı levhalardan uyarılar yayınlandı.

Van Haberleri 6.04.2020 00:14:09 0
Van'da Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü ışıklı levha ile uyardı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Korona virüsü salgınında yeni alınan kararlarla ilgili İçişleri Bakanlığı resmi sitesinde genelge yayımlandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzası taşıyan genelgede, Zonguldak ve 30 Büyükşehir’e özel araçlarla giriş ve çıkışlar bazı istisnalar dışında yasaklandı. 

Yirmi yaş altı olanlar için ise 81 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasağa uymayanlar için ise para cezası ve hapis cezası uygulanabileceği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Corona virüsü salgınıyla ilgili ek tedbirleri açıklamasının ardından İçişleri Bakanlığı yeni kararlarla ilgili açıklama yayımladı.

İçişleri Bakanlığı sitesinde yer alan Süleyman Soylu imzalı genelgede, “Gelinen noktada Koronavirüs salgınının yayılım hızı göz önüne alındığında; ülke geneli için bugüne kadar alınan tedbirlere ilave olarak yeni tedbirlerin alınması ve bazı şehirlerimiz için ek tedbirlerin planlanması/uygulanması gerektiği değerlendirilmektedir” denildi.

Korona virüsü tedbirleri kapsamında yapılan çalışmalara desteğini sürdüren Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü, Van'daki karayolları üzerinde kurulu bulunan ışıklı levhalarda içişleri bakanlığının aldığı kararlar ile ilgili uyarıları yayınladı. İpekyolu üzerinde bulunan ışıklı uyarı levhalarında “Van İline karantina şartları dışında girişler ve çıkışlar yasaklanmıştır.” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem