Van'da FETÖ'den açığa alınan Kaymakamlar ve Vali Yardımcısı kim?

İçişleri Bakanlığı tarafından mülki idare amirlerine yönelik başlatılan FETÖ operasyonları devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye genelinde bir çok il ve ilçede vali yardımcısı ve kaymakam açığa alındı. Bu kapsamda Van'dan da 1 val

Van Haberleri 8.09.2020 12:29:53 0
Van'da FETÖ'den açığa alınan Kaymakamlar ve Vali Yardımcısı kim?
Tarih: 01.01.0001 00:00

İçişleri Bakanlığı’nda mülki amirlere yönelik büyük bir FETÖ operasyonu gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında 100’e yakın vali yardımcısı ve kaymakam açığa alındı.

İçişleri Bakanlığı tarafından mülki idari amirlere yönelik başlatılan operasyon kapsamında Van’dan da Vali Yardımcısı Ferhat Atar, Gürpınar Kaymakamı Fatih Sayar ve Çaldıran Kaykamamı Adem Can FETÖ’den görevden alınan isimler arasında yer aldı. 

İnternet Haber'de yer alan habere göre açığa alınan vali yardımcıları ve kaymakamlar şu isimlerden oluştu; 

İşte açığa alınan vali yardımcıları: Bedir Deveci (Adıyaman), Nebi Çanga (Artvin), Cevat Uyanık (Artvin), Yusuf Gemici (Bingöl), Kemal Karahan (Bitlis), Mehmet Fevzi Dönmez (Düzce), Yunus Koç (Iğdır), Barbaros Baran (Karabük), İdris Akça (Muş), Murat Girgin (Sinop), Fatih İzmir (Şırnak), Akın Zor (Tunceli), Ferhat Atar (Van)

İşte açığa alınan kaymakamlar: Sadettin Doğan (Kahta), Hasan Doğan (Diyadin), Abdullah Kadıoğlu (Patnos), Fatih Dülgeroğlu (Arhavi), Muhammet Furkan (Güroymak), Hakan Şeker (Uzundere), Mustafa Selim (Narman), Cevat Gün (Tirebolu), Emre Yalçın (Malazgirt), Ahmet Demirci (Erzin), Yasin Yunak (İnebolu), Ahmet Altun (Bahşılı), Barbaros Akbulak (Pötürge), Hamza Özer (Akçakale), Adem Can (Çaldıran), Fatih Sayar (Gürpınar), Fatih Okumuş (Boğazlıyan), Hasan Günaydın (Asarcık)

Kaynak: İnternet Haber


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem