Tarih: 09.05.2020 17:45

Van Çaldıran İlçe Milli Eğitim’den öğrencinin annesine anneler günü hediyesi

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Çaldıran İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Gülmez, Şube Müdürü Mehmet Akif Çınarbay ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Fuat Aslan ile Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mercan Aktaş’ın velisi Pınar Aktaş'ı ziyaret etti ve anneler gününü kutladı. Heyet öğrencinin fedakâr annesi Pınar Aktaş’a bir çay seti hediye etti. Ayrıca 5 çocuğu bulunan ve maddi sıkıntı çeken aileye market alışverişi yaparak destek verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti gizlemeyen Anadolu İmam Hatip Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Mercan Aktaş ve bir kardeşi özel çocuklardan. 5 çocuğundan ikisi özel çocuk olan anne Pınar Aktaş çocukları için gösterdiği çaba nedeniyle takdir edildi.

ANNE PINAR AKTAŞ; “KIZLARIMIN AYAKLARI ÜZERİNDE DURMASINI İSTİYORUM”
Yapılan anlamlı ziyaretten dolayı yaşadığı memnuiyeti dile getiren Mercan’ın annesi Pınar Aktaş “Sadece kızlarımın okuyup kendi ayakları üzerinde kalmalarını istiyorum” dedi. 

ZEKİ GÜLMEZ; “KAPIMIZ HER ZAMAN SİZE AÇIK”
Çaldıran İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Gülmez de “Zor şartlarda çocuklarını yetiştirip onlara emek veren anneler başımızın tacıdır. Bir sıkıntınız olurda kapımız her zaman size açık. Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince size yardımcı olacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —