Van Büyükşehir'in Sayın Genel Sekreteri, selamlar..

Gazeteci Ziya Türk, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın'ı, atama haberinin gelmesinin hemen ardından, henüz hayatlarında hiç görmedikleri halde methiyeler dizenlere karşı uyardı.

Van Büyükşehir 4.03.2017 19:51:00 0
Van Büyükşehir
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gazeteci Ziya Türk, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın'ı, atama haberinin gelmesinin hemen ardından, henüz hayatlarında hiç görmedikleri halde methiyeler dizenlere karşı uyardı.  

 

İşte Gazeteci Ziya Türk'ün Genel Sekreter Mustafa Yalçın'ı uyaran yazısı.. 

 

Van Büyükşehir’in Sayın Genel Sekreteri, selamlar..

 

Van Büyükşehir’in Sayın Genel Sekreteri, genel bir davet ile Van Basını ile tanışmak yerine, kendisini henüz tanımadan uzaklardayken alkışlamaya başlayanları ve açıklamalar ile karşılayanları seçip, öğle yemeklerinde özel misafir ederek, çekilen yağları fark ettiğini fark ettirerek yaşadıkları mutlulaşma seansları dilden dile dolaşmaya başladı.

 

Van kulislerine hızlı bir giriş yaptığı bugünlerde, köşemden bazı hatırlatmalar yaparak Genel Sekreter Sayın Mustafa Yalçın’ı selamlamak istedim. Biz bazıları gibi yaz evladım denince yazan kâtiplerden değiliz. Tam aksine kiralık kalem kullanmayan gazetecilerdeniz. Gözümüz sizin göremediğiniz yerleri görebilecek kadar keskin, kulağımız sizin duyamadığınız sesleri duyabilecek kadar hassastır.

 

Aslında niyetim ve isteğim selamı anlamına ve özüne uygun vermekti. Ancak görüyorum ki Sayın Genel Sekreter, selamı gidenin arkasından tef çalıp, geleni var gücüyle alkışlayanlara göre alıp vermeye başlamış. Bu nedenle üstümüze yağ sıçratmadan uzaktan selamlaşmak vacip oldu.

 

Gelişini, gelmeden yaptıkları açıklamalar ve yazdıkları yazılar ile uzaktan alkışlayanları arayıp, öğle yemeklerinde ağırlayan Sayın Genel Sekretere, küçük bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Gidenin arkasından tef çalıp, geleni alkışlama alışkanlığı olanlar, siz giderken de arkanızdan tef çalıp, yeni gelen hoş gelmiş diyerek, elleri acıyıncaya kadar alkışlayacak.

 

İlahi kural, bir kimse bir yere nasıl geliyorsa aynı şekilde gidiyor, bir kimse bir insana yaşattığı şeyi kendisi bu dünyada yaşamadan son nefesini veremiyor. Size tavsiyem, siz gelmeden gelişinizi alkışlamaya başlayanlara dikkat edin. Ne kadar çok alkış, o kadar büyük dilim pasta talebi demektir. Hele bir vermeyin, bugün alkışlayanlar en ağır sözlerle eleştirmeye başlamazsa, ben bir şey bilmiyorum demektir.

 

Sayın Genel Sekreter.. 

 

Yazının devamını okumak için TIKLAYIN...

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem