Van Büyükşehir'e Kayseri'den Genel Sekreter atandı

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği’ne 1999 yılından 2015 yılına kadar Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yürüten Mustafa Yalçın atandı.

Van Büyükşehir 3.02.2017 22:21:00 0
Van Büyükşehir
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ziya Türk'ün Haberi

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği’ne 1999 yılından 2015 yılına kadar Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yürüten Mustafa Yalçın atandı.

 

Mustafa Yalçın, KASKİ Genel Müdürlüğünden sonra 1999 yılından 2015 yılına kadar Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yapmıştı. Son olarak Kay-Tur A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Belediye Teftiş Kuruluna atanan Mustafa Yalçın önceki gün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından Van büyükşehir belediyesi Genel sekreterliği görevi tevdi edildi.

 

Bakan Soylu´nun talimatı ile Yalçın´ın genel sekreter olarak atanması ile ilgili süreç başlatıldı. Yalçın´ın önümüzdeki hafta Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görevine resmen başlaması bekleniyor.

 

MEHMET YAŞAR’IN ASALETEN ATANMASI BEKLENİYORDU

Belediye Başkanı Bekir Kaya’nın tutuklanmasının ardından Van Büyükşehir Belediyesi’ne Kayyum olarak Atanan Van Valisi İbrahim Taşyapan, göreve başladıktan kısa bir süre sonra Mehmet Yaşar’ı Genel Sekreter Vekili olarak görevlendirmişti.

 

Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Van Valisi İbrahim Taşyapan’ın, Mehmet Yaşar’ın Genel Sekreter Vekili olarak başarılı çalışmalarından ve ekip anlayışı içerisindeki performansından duyduğu memnuniyet ve güven Van kamuoyu tarafından biliniyordu.

 

Ayrıca çalışmalarından dolayı Genel Sekreter Vekili Mehmet yaşarı Van Kamuoyu da takdirle karşılıyordu.

 

69 gündür Genel Sekreterlik görevini başarılı bir şekilde sürdüren, çalışmalarını Vanlıların takdirle karşıladığı Mehmet Yaşar’ın asaleten atanmasını bekleniyordu. Kayseri’den bir genel sekreter atanması haberinin şehirde duyulması üzerine,  Van dışından bir genel sekreterin atanmış olması kamuoyunda şaşkınlık oluşturdu. 

TIKLA OKU

Ziya Türk'ün yazısı.. Van Büyükşehir’e Şaşırtan Genel Sekreter Ataması 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem