Van Büyükşehir Belediyesi'nden Tendürek'e sıcak yemek

Tendürek dağındaki Van – Doğubayazıt karayolunun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanması üzerine yolda mahsur kalan 60 civarındaki araç sürücüsüne Van Büyükşehir belediyesi sıcak yemek ulaştırdı.

Van Büyükşehir 29.01.2017 11:26:00 0
Van Büyükşehir Belediyesi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Ziya Türk'ün Haberi

 

Trafiğe kapanan Van-Doğubeyazıt karayolu Tendürek Dağı geçişinde 60 civarında araç sürücüsü mahsur kaldı. Bunun üzerine hemen harekete geçen Van Büyükşehir Belediyesi, yolda mahsur kalanlara sıcak yemek ulaştırdı.

 

Konu hakkında bilgi veren Genel Sekreter Mehmet Yaşar, “Bölgmizde ağır kış şartları nedeniyle çevremizdeki bağlantı yolları zaman zaman kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanabiliyor. Dün gece Van –Doğubeyazıt karayolu Tendürek Dağı geçişinin kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandığını ve 60 civarında araç sürücüsü mahsur kaldığını öğrendik. Belediye Başkan Vekilimiz ve Van Valisi Sayın İbrahim Taşyapan'ın talimatı ile hemen ekiplerimizi görevlendirerek, mahsur kalan vatandaşlarımıza Çaldıran şantiyemizden sıcak yemek gönderdik. Hem insani hem de kurumsal bir görevi yerine getirmeye çalıştık. Sorun çözülünceye kadar yolda kalan insanlarımızın ihtiyaçlarını Van halkı adına gidermek için destek olmayı sürdüreceğiz. Mahsur kalan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

 

Mahsur kalan sürücüler sıcak yemek ulaştırılması üzerine, Van Büyükşehir Belediyesi yönetimine ve ekiplerine “Cennetin kapısını açıyorsunuz. Bizi unutmayıp düşündüğünüz için Allah razı olsun” dedi.

 

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem