Van Büyükşehir Belediyesi şehit annelerini ve eşlerini unutmadı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez "Anneler Günü" dolayısıyla şehit anneleri ve eşleriyle ile bir araya geldi.

Van Büyükşehir 8.05.2022 16:45:00 0
Van Büyükşehir Belediyesi şehit annelerini ve eşlerini unutmadı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.05.2022 16:45

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez "Anneler Günü" dolayısıyla şehit anneleri ve eşleriyle ile bir araya geldi.

Anneler Günü münasebetiyle Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığının organizasyonunda Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Parkı Sosyal Tesislerinde şehit anneleri ve eşleri için kahvaltı programı düzenlendi. Programa Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez, İl Jandarma Komutanı Hüseyin Bekmez ve eşi Bilgin Bekmez, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas’ın eşi Mukadder Arvas, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma Biçek, şehit anneleri, şehit eşleri ve aileleri katıldı.

Programda şehit anneleri ile tek tek ilgilenen Vali Mehmet Emin Bilmez ve eşi Meral Bilmez, şehit annelerinin sadece evlatlarının değil, tüm Türkiye’nin annesi olduğunu söyledi.

Burada bulunan saygıdeğer şehit anneleri ve eşlerinin evlatları ve eşleriyle ne kadar övünse az olduğunu da ifade eden Vali Mehmet Emin Bilmez, "Bu toprağı bize vatan kılan, ülkemizin birliği, bağımsızlığı için şehit olmuş şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Rabbim tüm şehitlerimizin mekanlarını cennet etsin, siz şehit annelerimize de sağlıklı uzun ömürler versin. Devletimiz her zaman şehit ailelerinin yanındadır. Sizler kahraman şehitlerimizin bize birer emanetisiniz. Bende kendimi sizin birer evladınız, birer kardeşiniz olarak görüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, aramızdan ayrılan annelerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ