Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Koç; Can suyu olmak istiyoruz

Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, Giresun’da meydana gelen sel felaketinde zarar gören 7 adet kuaför dükkânı onarmak için kardeşlik kampanyası başlattıklarını ve oradaki esnafa can suyu olmak istediklerini söyledi.

Van Haberleri 1.09.2020 09:07:58 0
Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Koç; Can suyu olmak istiyoruz
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.09.2020 09:07

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nun destekleriyle, Giresun’da meydana gelen sel felaketinde zarar gören 7 adet kuaför dükkânını onarmak için hareket geçtiklerini belirtti.

Başkan Koç, Giresun için seferberlik başlattıklarını belirterek, geçtiğimiz hafta meydana gelen sel felaketinde büyük zarar gören dükkânları iğneden ipliğe yeniden onaracaklarını söyledi.

“ÇORBADA BİZİM TUZUMUZDA BULUNSUN İSTEDİK”

Giresun’daki berber esnafına el uzatacaklarını belirten Başkan Koç, “Malum biz daha önce 2011 yılında büyük bir deprem felaketi yaşadık. Bundan dolayı bu tür doğal felaketlerin nasıl yaralar bıraktığını çok iyi biliyoruz. Giresun’daki berber esnaf kardeşlerimize el uzatalım dedik. Giresun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ayhan Konar başkanımla irtibata geçtik. Van- Giresun arasında bir köprü oluşturalım dedik. İsmini kardeş il simgesi koyduk. Orada 7 tane berber esnafımızın ne kadar zor durumda olduğunu biliyoruz. Çorbada bizim de tuzumuz bulunsun istedik. Bu yüzden kendileri ile yapmış olduğumuz görüşmeler doğrultusunda bizde Van Berberler ve Kuaförler Odası olarak bu işe bir el atalım dedik. Bu işe el atarken yalnız değiliz. AK Parti Van İl Başkanımız Sayın Kayhan Türkmenoğlu da bu işe dahil. Sağ olsun kendilerinin de istek ve taleplerini aldıktan sonra beraber bu işe koyulduk” diye konuştu.

“ORADAKİ ESNAF KARDEŞLERİMİZE CAN SUYU OLMAK İSTİYORUZ”

Giresun’daki berber esnafına can suyu olmak istediklerini söyleyen Başkan Koç, “İnşallah ilimizdeki bütün kanaat önderleri, işadamları ve odamıza bağlı olan berber, kuaför üyelerimiz de bu konuda duyarlı olacaklardır ve desteklerini esirgemeyeceklerdir. Oradaki esnaf kardeşlerimize can suyu olmak istiyoruz. Onlara el atmak istiyoruz. Onların acısını paylaşıyoruz. Onlarla beraber inşallah sil baştan tezgâhlarını hepsini dizayn edeceğiz. İğneden ipliğe bütün malzemelerini biz temin edeceğiz. Bir daha böyle afetler yaşamamak dileğiyle hayatımıza, işimize devam edeceğiz. Bugünden itibaren bu projemize start verdik. Bu işi hızlı bir şekilde tamamlamak istiyoruz. 2 haftaya kadar gelecek olan desteklerle beraber gerekli malzemeleri temin ettikten sonra bizzat şahsım doğrultusunda Giresun’a giderek iş yerlerini dizayn edip daha sonra burada Sayın Kayhan Türkmenoğlu başkanımıza haber vererek oradaki iş yerlerimizin açılışını yapmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ