Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Koç; Can suyu olmak istiyoruz

Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, Giresun’da meydana gelen sel felaketinde zarar gören 7 adet kuaför dükkânı onarmak için kardeşlik kampanyası başlattıklarını ve oradaki esnafa can suyu olmak istediklerini söyledi.

Van Haberleri 1.09.2020 09:07:58 0
Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Koç; Can suyu olmak istiyoruz
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nun destekleriyle, Giresun’da meydana gelen sel felaketinde zarar gören 7 adet kuaför dükkânını onarmak için hareket geçtiklerini belirtti.

Başkan Koç, Giresun için seferberlik başlattıklarını belirterek, geçtiğimiz hafta meydana gelen sel felaketinde büyük zarar gören dükkânları iğneden ipliğe yeniden onaracaklarını söyledi.

“ÇORBADA BİZİM TUZUMUZDA BULUNSUN İSTEDİK”

Giresun’daki berber esnafına el uzatacaklarını belirten Başkan Koç, “Malum biz daha önce 2011 yılında büyük bir deprem felaketi yaşadık. Bundan dolayı bu tür doğal felaketlerin nasıl yaralar bıraktığını çok iyi biliyoruz. Giresun’daki berber esnaf kardeşlerimize el uzatalım dedik. Giresun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ayhan Konar başkanımla irtibata geçtik. Van- Giresun arasında bir köprü oluşturalım dedik. İsmini kardeş il simgesi koyduk. Orada 7 tane berber esnafımızın ne kadar zor durumda olduğunu biliyoruz. Çorbada bizim de tuzumuz bulunsun istedik. Bu yüzden kendileri ile yapmış olduğumuz görüşmeler doğrultusunda bizde Van Berberler ve Kuaförler Odası olarak bu işe bir el atalım dedik. Bu işe el atarken yalnız değiliz. AK Parti Van İl Başkanımız Sayın Kayhan Türkmenoğlu da bu işe dahil. Sağ olsun kendilerinin de istek ve taleplerini aldıktan sonra beraber bu işe koyulduk” diye konuştu.

“ORADAKİ ESNAF KARDEŞLERİMİZE CAN SUYU OLMAK İSTİYORUZ”

Giresun’daki berber esnafına can suyu olmak istediklerini söyleyen Başkan Koç, “İnşallah ilimizdeki bütün kanaat önderleri, işadamları ve odamıza bağlı olan berber, kuaför üyelerimiz de bu konuda duyarlı olacaklardır ve desteklerini esirgemeyeceklerdir. Oradaki esnaf kardeşlerimize can suyu olmak istiyoruz. Onlara el atmak istiyoruz. Onların acısını paylaşıyoruz. Onlarla beraber inşallah sil baştan tezgâhlarını hepsini dizayn edeceğiz. İğneden ipliğe bütün malzemelerini biz temin edeceğiz. Bir daha böyle afetler yaşamamak dileğiyle hayatımıza, işimize devam edeceğiz. Bugünden itibaren bu projemize start verdik. Bu işi hızlı bir şekilde tamamlamak istiyoruz. 2 haftaya kadar gelecek olan desteklerle beraber gerekli malzemeleri temin ettikten sonra bizzat şahsım doğrultusunda Giresun’a giderek iş yerlerini dizayn edip daha sonra burada Sayın Kayhan Türkmenoğlu başkanımıza haber vererek oradaki iş yerlerimizin açılışını yapmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem