Van Belediye Başkanlarından şehitler için taziye mesajı 

Van Belediye Başkanları Keşif ve gözetleme görevi yaparken Artos Dağı'na çarparak kırıma uğrayan uçakta şehit olan 7 Asker ve Siirt Pervari ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 2 Asker olmak üzere 9 şehit için ta

Van Haberleri 17.07.2020 00:09:20 0
Van Belediye Başkanlarından şehitler için taziye mesajı 
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van’da 13 Belediye Başkanı  sosyal medya hesabı üzerinden Keşif ve gözetleme görevi yaparken Artos Dağı'na çarparak kırıma uğrayan uçakta şehit olan 7 Asker ve Siirt Pervari ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 2 Asker için taziye mesajı yayımladı.

Van Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say, “Van Hakkari Görev uçuşunda bulunan insanlı keşif uçağımız,  Maalesef Van Gevaş'ta bulunan Artos Dağı'na çarparak kırıma uğramıştır... Uçak içersinde 2'si pilot, 5'i teknik personel olmak üzere, toplam 7 Emniyet mensubumuz Şehit oldu... Milletimizin başı sağ olsun.”

Van Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, “Van Gevaş'ta Artos Dağı'na çarparak kırıma uğrayan keşif uçağında 7 Emniyet mensubumuz şehit oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum."

Van İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, “İlimizde keşif uçağının Artos Dağı’na çarparak düşmesi sonucu şehit olan emniyet personellerimize ve Siirt’te teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polislerimize Allah'tan rahmet; aileleri ve milletimize başsağlığı dileriz. Milletimizin başı sağolsun.”

Van Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, “Van'ın Gevaş ilçesinde keşif uçağının düşmesi sonucu 7 polisimiz ve Siirt pervari de çatışma sonucu 2 polisimi şehid düşmüştür. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli aikelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.”

Van Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, “Keşif ve gözetleme görevi yaparken Artos Dağı'na çarparak kırıma uğrayan uçağımızdaki emniyet personeli 7 Kahraman Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum.”

Van Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, “Gevaş ilçemiz #Artos Dağına çarpan keşif uçağının düşmesi ve #Siirt #Pervari’de ise teröristlerle çıkan çatışma sonucu #sehit düşen kahraman Vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Rabbim şehadetlerini kabul eylesin. Başımız sağolsun.”

Van Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, “Görev uçuşunda bulunan İnsanlı Keşif uçağımız Gevaş ilçesinde bulunan Artos Dağı' na çarparak kırıma uğramıştır. Uçak'ta bulunan 7 Emniyet mensubumuz Şehit oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. Siirt-Pervari İlçesi Doğan köyü bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 2 özel harekat polisimiz şehit olmuştur. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Başımız sağ olsun

Van Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, “Keşif ve gözetleme görevi yaparken Artos Dağı'na çarparak kırıma uğrayan uçağımızdaki emniyet personeli 7 Kahraman Şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve kederli ailelerine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağolsun”

Van Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, “Van Gevaş ilçemizde keşif ve gözetleme görevini ifa ettiği sırada Artos Dağı'na çarparak kırıma uğrayan uçağımızdaki 7 Kahraman Emniyet Mensubu Şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun”

Van Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas, “Van’da keşif uçağının düşmesi sonucu şehit olan emniyet görevlilerimize ve Siirt’te teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polislerimize Allah'tan rahmet; yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim. Milletimizin başı sağ olsun.”

Saray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Halis Aydın "Gevaş ilçemizde keşif uçağının Artos Dağı’na çarparak düşmesi sonucu şehit olan emniyet personellerimize ve Siirt’te teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polislerimize Allah'tan rahmet dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.”

Van Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan Savar, “Van ilimizde yaşanan Uçak kazasında şehit olan 7 emniyet personelimize yüce Allahtan rahmet dilerim. Rabbim mekanlarını cennet eylesin”

Van Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Çelik, " Van ve Siirt’te şehit düşen Kahraman Polislerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem