Tarih: 28.07.2019 21:44

Van Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas'tan Derince'ye ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas, daha önce AK Parti Van Koordinatörü olarak görev yapan ve 31 Mart yerel seçimlerde Kocaeli Derince Belediye Başkanı seçilen Zeki Aygün’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Burada her her iki ilçe belediye başkanları ile heyetler arasında geniş kapsamlı bir toplantı yapıldı. Gönül belediyeciliğini sadece Bahçesaray’da değil Türkiye’nin her bir köşesine taşıyacaklarını aktaran Başkan Meki Arvas, gönül köprüleri kuracaklarını aktardı.

WhatsApp Image 2019-07-26 at 14.43.18.jpeg

KIT KAYNAKLAR BÜYÜK HEDEFLERE
Kıt kaynaklarla çok büyük hedeflere ulaşmaya çalıştıklarını aktaran Başkan Arvas, bu konuda samimi bir gayret ile tüm engelleri aşacaklarını ifade etti. Bahçesaray’ın ihtiyacı olan her türlü yardım ve hizmeti gönül belediyeciliği çerçevesinde yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti. 

Nezaket ziyareti sırasında Bahçesaray’ın ihtiyacı olan yatırım ve hizmetlerden bahseden Başkan Arvas, destek destek istedi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün Bahçesaray'ın ihtiyacı olan yarım ve hizmetlerle ilgili dosyaları aldı ve gerekli incelemeleri yaptıktan sonra imkanlar ölçüsünde destek olacaklarını söyledi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —