Van Asya Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Güler’den fuar değerlendirmesi

Van’da Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, düzenledikleri ‘Yenilenebilir Enerji ve Belediye Ekipmanları İnşaat Fuarı’nın her anlamda başarılı geçtiğini ifade etti.

Van Haberleri 22.09.2021 09:26:46 0
Van Asya Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Güler’den fuar değerlendirmesi
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 22.09.2021 09:26

Van’da Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, düzenledikleri ‘Yenilenebilir Enerji ve Belediye Ekipmanları İnşaat Fuarı’nın her anlamda başarılı geçtiğini ifade etti.

Ajans Asya Fuarcılık tarafından 16-19 Eylül tarihleri arasında düzenlenen ‘Yenilenebilir Enerji ve Belediye Ekipmanları İnşaat Fuarı’ başarıyla sona erdi. Yurtiçi ve yurtdışından 80 firmanın katıldığı fuarla ilgili bir değerlendirmede bulunan Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, yaklaşık 150 firmanın katıldığı fuarda önemli bağlantıların gerçekleştiğini söyledi. Fuarın korona virüs pandemisi nedeniyle moralsiz olan sektöre büyük bir moral kazandırdığının altını çizen Güler, “Fuarlarımız 5 bin 470 kişi tarafından ziyaret edildi. Gerek yurtiçi gerekse yurt dışından katılan ulusal firmalar, fuarımızdan oldukça memnun ayrıldılar. Bunun yanında İran’dan gelen üst düzey yönetici, milletvekilleri ve iş insanlarından oluşan heyet, çok verimli görüşmeler gerçekleştirdi ve bağlantılar oluşturdu” dedi.

30 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında Türkiye’nin üçüncü büyük turizm fuarı olarak kabul edilen ‘Van Doğu Anadolu Uluslar Arası Turizm ve Seyahat Fuarı’nı gerçekleştireceklerini belirten Güler, “Van Doğu Anadolu Uluslar Arası Turizm Ve Seyahat Fuarı’na Azerbaycan, İran, Gürcistan ve Irak’ın yanında Türkiye’nin birçok ilinden katılım olacaktır. ‘Tüm renkler bir arada güzel’ sloganı ile turizm sektörleri Van’da buluşturulacak ve fuarda illerin tescili yöresel ürünleri de sergilenecektir” ifadelerini kullandı.

Fuarlarda gerekli tüm sağlık tedbirlerinin alındığına vurgu yapan Güler, herkesi 30 Eylül -3Ekim tarihleri arasında Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan ‘Van Doğu Anadolu Uluslar Arası Turizm ve Seyahat Fuarı’na beklediklerini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

Fenerbahçe, Fransız ekibi Nice’i İstanbul’da 3. kez yendi


Van Spor

Erzurumspor’da borç engeli tamamen kalktı


Van Spor

Çıran’dan sağduyu çağrısı


Van Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisini Yasin Kol yönetecek


Van Spor

Erzurumspor FK, Vanspor FK maçının hazırlıklarını sürdürdü


Van Spor

Osimhen geri döndü! Galatasaray'dan tek golle tarihi zafer


Van Spor

Elazığspor’da Mustafa Sarıgül dönemi


Van Spor

Teknik Direktör Fırat Gül: "Elazığspor’a başarılar diliyorum"


Van Spor

Elazığspor’da Fırat Gül’le yollar ayrıldı


Van Spor

2026 Snowboard Dünya Kupası yeniden Erzurum’da


Van Spor

Elazığlı güreşçi Balkan Şampiyonasında


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ