Van Valisi Öğrencilerin Başarısını Ödüllerle Taçlandırdı

Van'ın akademik başarısına kanat gerenler! Vali Balcı, geleceğin yıldızlarına ödül yağdırdı

Van Haberleri 31.05.2024 20:20:00 0
Van Valisi Öğrencilerin Başarısını Ödüllerle Taçlandırdı
Tarih: 31.05.2024 20:23

VAN VALİSİ DR. OZAN BALCI, BAŞARIYI TAKDİR ETTİ

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, Van'da eğitim alanındaki başarıları artırmak amacıyla hayata geçirilen Etüt Van Projesi'nin kapanış törenine katıldı. Törende, proje dahilinde gerçekleştirilen sınavlarda dereceye giren öğrencilerin çabaları ödüllendirildi. Vali Balcı, törende öğrencilerin gayretlerini takdir ederek onları tebrik etti.

VAN İÇİN EĞİTİMDE YENİ DÖNEM

Vali Balcı, Etüt Van Projesi'nin Van'daki akademik başarı için büyük bir katkı sağlayacağını vurguladı. Öğrencileri ödüllendirirken, projenin önemini ve Van'ın gelecek beş yıl içinde eğitimde üst sıralarda yer alması hedefini dile getirdi. Van'ın akademik başarıda ilk beş içerisine girmesini amaçladıklarını ifade etti.

VAN'DA EĞİTİME BÜYÜK YATIRIMLAR

Vali Balcı'nın açıklamalarına göre, Van'a yapılan yatırım ve yenilikler sıralandı. Van'ın eğitim altyapısına yapılan ciddi yatırımlarla, ilimizdeki çeşitli bölgelere kütüphaneler kazandırıldığı, yeni eğitim tesisleri ve spor salonlarının hizmete açıldığı belirtildi. Ayrıca engelli vatandaşlar için sosyal hizmet ve özel eğitim kampüsleri inşa edildiği, yüzlerce yeni anaokulunun yapımının devam ettiği ve yeni okulların inşasının sürdüğü vurgulandı. Vali Balcı, bu çalışmaların geleceğe atılan tohumlar olduğunun altını çizdi ve eğitime yapılan yatırımın sadece Van için değil, tüm ülke için önemli olduğunu belirtti.

Vali Dr. Ozan Balcı'nın etkinlikte yaptığı konuşmada, Van'ın eğitim alanında mevcut başarısını daha da ileriye taşıyacaklarına olan inancını paylaştı ve projeye emek veren herkese teşekkürlerini sundu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem