Van Valisi Balcı'nın Mevlid Kandili Mesajı: 'Peygamberimizin Işığında Birlik ve Hoşgörü'

Van Valisi Dr. Ozan Balcı'dan Mevlid Kandili'ne özel mesaj.

Van Haberleri 14.09.2024 16:25:00 0
Van Valisi Balcı
Tarih: 14.09.2024 16:27

Van Valisi Ozan Balcı, Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğum günü olan bu anlamlı günde Vali Balcı, vatandaşları birlik ve beraberlik içerisinde bu önemli günü idrak etmeye davet etti.

VALİ BALCI: “İHTİYAÇ DAHA DA ARTMIŞTIR”

Vali Balcı mesajında, Hz. Muhammed'in (S.A.V) ahlaki değerlerinin ve yaşantısının insanlığa örnek teşkil ettiğini vurguladı. Peygamber Efendimizin herkes tarafından takdir edilen güvenilir kişiliğine ve "Muhammedü'l-Emîn" unvanına atıfta bulundu. Hz. Muhammed'in (SAV) adalet ve hoşgörü ile örnek bir insan olduğunu belirtti ve onun mesajlarının ve öğretilerinin günümüzde daha da önem kazandığına dikkat çekti.

BARİŞ VE BEREKET TEMENNİSİ

Vali Balcı, dünya genelindeki savaşların ve çatışmaların sona erdirilmesi için Hz. Muhammed'in (S.A.V) öğretilerinin rehber alınması gerektiğini söyledi. Hoşgörülü, adil ve dürüst bir yaşamın gerekliliğini vurgulayarak, Mevlid Kandili'nin rahmet, barış ve selamet getirmesini diledi. Van halkına ve İslam âlemine bu özel gün vesilesiyle sevgi ve selamlarını iletti.

Vali Balcı'nın mesajı, Van ve tüm İslam âlemindeki vatandaşlara sevgi ve hoşgörü dolu bir Kandil geçirmeleri temennisiyle son buldu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi