Van Valisi Balcı'dan Yeni Eğitim Yılı Mesajı: 'Tüm Çocuklarımız için Parlak Bir Gelecek İnşa Ediyoruz!'

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, "2024-2025 Yılında Tüm Çocuklarımız için Parlak Bir Gelecek İnşa Ediyoruz!" dedi.

Van Haberleri 9.09.2024 01:04:00 0
Van Valisi Balcı
Tarih: 09.09.2024 01:08

Van Valisi Dr. Ozan Balcı, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Balcı, yepyeni bir eğitim yılına girilmenin heyecanını ve mutluluğunu ifade ettiği mesajında, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere iyi dileklerini iletti.

BÜYÜK HEDEFLERLE YENİ EĞİTİM YILI

Balcı, mesajında eğitime verilen önem ve artan destekten bahsederek, "Ülkemizde, her bir öğrencinin çağın gereklerine uygun, teknolojiyi verimli kullanabilen ve eğitim imkanlarından eşitçe yararlanabilen bireyler olmaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi ve eğitimde fırsat eşitliğinin önemine vurgu yaptı.

VAN'A ÖZEL EĞİTİM VURGUSU

Vali Balcı, Van'da eğitimin öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, eğitimle ilgili tüm devlet imkanlarının çocuklar için seferber edildiğini ifade etti. Ayrıca hedeflerinin çocukları araştırmacı, sorgulayan ve her yaşta eğitime açık bireyler olarak yetiştirmek olduğunu dile getirdi.

EĞİTİMCİLERLE TAM DAYANIŞMA

Vali Balcı, eğitimi geliştirme yolculuğunda öğretmenlerin en yakın çalışma arkadaşları olduğuna değinerek, her daim onlara destek olacaklarını vurguladı. Eğitim-öğretim yılının başarılara vesile olmasını dileyerek Vanlılara selam ve sevgilerini iletti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi